2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OVO NE SLUTI NA DOBRO, ITALIJANI ĆE TUŽITI ZVEZDU: Ako crveno-beli nisu ispoštovali dogovor, UEFA će reagovati sankcijama!

Objavljeno: 12.06.21 u 13:37

Tako navode iz Italijanskog kluba.

Filipo Falko bi mogao skupo da košta Crvenu zvezdu. Italijanski klub Leće je spreman da tuži srpskog šampiona zbog kako oni navode, neispoštovanog dogovora.

Predsednik kluba Saverio Damijani je na konferenciji za medije otkrio da je Zvezda prekršila dogovor o formuli transfera. Samim tim, odlučeno je da se ovaj slučaj predoči UEFA.

Mi za Petričonea i Falka nismo dobili veliki novac, s obzirom na sve i interesovanje koje je postojalo. Osim toga, Crvena zvezda nije ispoštovala naš dogovor transfera, zbog čega ćemo ići pred UEFA, istakao je Damijani.

Prema detaljima koji su poznati, crveno-beli su Falka otkupili za milion i po evra. U dogovoru koji je tada postignut, navelo se da će transfer biti isplaćen u dve jednake rate od po 750.000 evra, ali izgleda da je došlo do problema.

0
0

2 Komentara

  1. Pa nije tesko izigrati naivne Italijane.U Italiji je kriminal nepoznat pojam,a poslednja osuda za prevaru se dogodila pre vise decenija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na čelu Zvezde su poznati muljatori! To i ptice na granama znaju! Ista je situacija i kod Pogrebnika. Rukovodstva ova dva kluba su ogrezli u kriminalu i nedomaćinskom poslovanju. Najbolji dokaz su veoma mutne radnje sa nađenom drogom u bunkerima ova dva kluba. Istaraga je u toku ali sve se je zataškalo. Istražni sudija će predmet držati u fioci dok ne zastari! A, tek šta rade sa isplatama ugovora pojedinih inostranih fudbalera kao sa Asanom i Falkom?! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter