Zatvoreno 17 nelegalnih kladionica i kockarnica u Novom Pazaru

3
9518

U zajedničkoj akciji policije, Bezbednosno-informativne agencije (BIA), tužilaštva i Uprave za igre na sreću privremeno je zatvoreno 17 kladionica i kockarnica na teritoriji Novog Pazara, objavio je danas radio Sto plus.

U tim objektima zaplenjeno je 210 televizora, 22 kompjutera, 18 štampača, 10 monitora i 82 aparata, čija je procenjena vrednost veća od pola miliona evra, a privremeno je oduzeto i 3.680 evra i 676.750 dinara.

“Protivzakonit rad kladionica organizovao je M.S, uz pomoć N.B. i S.I. i oni se sumnjiče da su počinili krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću. Osumnjičeni S.I. je uhapšen i odredjeno mu je zadržavanje do 48 sati, dok su preostala dvojica u bekstvu i za njima se traga”, rekao je za Sto plus izvor iz istrage.

Kako je saopštilo Ministarstvo finansija, te osobe su nelegalnim organizovanjem igara na sreću samo u prethodnih godinu dana stekle protivpravnu imovinsku korist u iznosu većem od milion evra i oštetili republički budžet za više od 200.000 evra.

Navodi se i da će policija podneti krivične prijave nadležnom tužilaštvu protiv organizatora nelegalnih kladionica i kockarnica.

Akcija kontrole rada tih objekata na teritoriji Novog Pazara počela je juče oko 14 časova i trajala do kasno u noć.

(radiostoplus)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

3 KOMENTARI

  1. pozivamodrzavu dausledecoj akciji snimaju i lome aparate pred radnjom po potrebi bagerima da gleda sav narod a jos bolje bi bilo da imporuseradnje bez obzira dalisu radnje tudje ili njihove pa ce onda ljudi razmisljati dali ce iznajmljivatiradnje svakakvim kriminalcima a u slucaju dasu radnje objekti njihovi ondaceim tobiti dozivotna lekcija

  2. SPASITI DJECU OD ORGANIZOVANIH KRMINALNIH ORGANIZACIJA KOJE SE LAZNO,IZDAJNICI,PRESTAVlJAJU KAO,POLJITICKE PARTIJE(IZDAJNICICI BOSNJAKA SANDZAKA KOJI PREKO KLAODINACA UNISTAVAJU BOSNJACKU i SRBSKU DJECU ,TIME PLACAJU REKET UDBI ,TAJNIM SLUZBAMA , DA IH DRZE NA VLASTI RADECI O GLAVI POSTENIM GRADJANIMA (BOSNJACIMA & SRBIMA, DJECA SU SVA ISTA, ZA GRIJHE NE ZNAJU,NA NAMA JE (ODGOVORNIM I POSTENIM INSANIMA,BEZ OBZIRA NA NACIJONALNOST I VJERU DA HIM SLOBODNU BUDUCNOST OBIJEZBEDIMO).
    zavilji u crno, UNISTILJI HILJADE POSTENIH PORODICA & FAMILJIJA U SANDZAKU & SRBIJI
    to je samo pokrice pranja narko para , MI MORAMO NASOJ DJECI OBIJEZBIDJEDITI KVALITETNO OBRAZOVNE ISTUTUCIJE,hapsi izdajnicku ,KRIMINALNU GAMAD ( to su IZDAJNICI)

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.