KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Veliki humanitarni skup u organizaciji kragujevačkih kartingaša

U organizaciji Auto-moto karting kluba 034 Racing Team iz Kragujevca i kafe bara „Bašta“, u nedelju, 13. juna, u periodu od 12 do 19 časova, u ulici Lazara Mićunovića broj 2 na Aerodromu, biće održan veliki humanitarni skup „Život daruju deca“, koji za cilj ima prikupljanje donacija za lečenje Mione Milovanović iz Kragujevca i Ivana Davidovića iz Nove Varoši.

Tokom trajanja ovog skupa biće izložen karting vicešampiona Srbije za 2020. godinu, kao i vozilo državnog prvaka u kružnim trkama.

Takođe, svi posetioci imaće priliku da se fotografišu sa takmičarima kragujevačkog kluba, koji će doneti svoje nagrade i trofeje, a nakon toga mogu popiti piće u obližnjem kafiću „Bazar“, koji će čitav pazar za taj dan uplatiti za lečenje Mione i Ivana.

U sklopu ovog humanitarnog skupa biće održan i dečiji bazar, na kome će naši najmlađi sugrađani prodavati svoje ručne radove, kao i školski pribor koji donira sponzor „Škoda auto“ iz Čačka. Posetioci bazara imaće priliku da kupe i umetničke slike, poklon „Energy studija“, a mogu uživati i u hrani restorana „Panorama“, koji je takođe uzeo učešće u ovoj akciji.

Tokom čitavog trajanja ovog humanitarnog događaja biće postavljene posebne kutije u kojima naši sugrađani mogu ostavljati svoje donacije za pomoć obolelim mališanima.

Iz redova organizatora apeluju na sve Kragujevčane da dođu u što većem broju i svojim donacijama omoguće Mioni i Ivanu priliku za lečenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!