Memfis Depaj (©Reuters)
Memfis Depaj (©Reuters)

Barsa promenila ponudu Depaju: Godina kraće, a veća plata

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.06.21. | 12:11

Ne žele da ga ispuste kao Vajnalduma

Pregovori između Barselone i Memfisa Depaja su u jeku, očekuje se da Holanđanin zaduži opremu katalonskog giganta, ali prvobitna ponuda koju mu je klub sa Nou Kampa prezentovao – promenjena je.

Prvobitna opcija je bila ugovor na četiri godine, ali je Barselona odlučila da promeni ponudu: dve godine fiksno, plus jedna opciona nakon toga. Međutim, Depaju je ponuđeno više novca, finanijski jači ugovor, koji bi trebalo da ga oraspoloži da prihvati.

Izabrane vesti

Barselona je odlučila da napravi promenu u ponudi da joj se ne bi ponovila situacija sa Žoržinjom Vajnaldumom, koji iako je bio jednom nogom na Nou Kampu, nije bio oduševljen finansijskom ponudom, pa je potpisao za dosta izdašniji Pari Sen Žermen.

Plan direktora Barse je bi da Depaj ove nedelje bude predstavljen, ali kako dogovor još nije postignut, a Evropsko prvenstvo je počelo, moraće promocija, ako do nje dođe, da sačeka dok Holandija ne završi nastup na šampionatu.

Trener katalonskog giganta Ronald Kuman je taj koji insistira na dovođenju Memfisa Depaja, kojem je istekao ugovor sa Lionom. Kuman je ubeđen da će Depaj biti čovek koji će, uz Mesija, praviti razliku na terenu u narednoj sezoni.


tagovi

Memfis DepajBarselonaPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara