Rekla – porekla; "Ništa od penzije"

Pevačica Šinejd O'Konor ipak se neće penzionisati jer je, kako kaže, izjavu o povlačenju sa muzičke scene u nekoliko poslednjih intervjua dala u afektu, zbog bezobzirnih novinara koji su iskoristili njenu ranjivost.

Život

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2021.

09:06

Rekla – porekla;
Foto: Profimedia

Pevačica (54) je objavila da se povlači iz muzičke industrije, rekavši da će njen predstojeći album "No Veteran Dies Alone" biti poslednji i da neće ići na turneju da ga promoviše.

Šinejd O'Konor se povlači: "Ostarila sam, dala sam sve od sebe"

Međutim, O'Konor je pre dva dana na Tviteru napisala da nema ništa od penzije, kao i da se izjava o povlačenju dogodila u trenutku, zbog zlonamernih novinarskih pitanja.

"Trenutno sam dozvolila svinjama sa crvenim karminom da mi uđu u glavu", objavila je pevačica.

"Svi novinari su zamoljeni da budu pažljivi i da me ne pitaju o zlostavljanju u detinjstvu ili da kopaju o problemima sa mentalnim zdravljem jer je za mene traumatično da ponovo razmišljam o tome. Svaki put kada hoću da izdam ploču, već trideset godina, postavljaju ista pitanja, uglavnom - zar ti nisi bolesna?", napisala je Šinejd. "Rekla sam da odlazim u penziju. Kao što sam već mnogo puta u rekla mladosti i to zbog toga što sam dozvolila da mediji zloupotrebe moju ranjivost. Najveća zabluda o Šinejd O'Konor je da je ona Amazonka. Nisam. Ja sam žena mekog srca koja je zapravo vrlo krhka", napisala je Šinejd.

Dodaje da je uvek pogodi kada je ljudi iskoriste na osnovu toga što se i dalje suočava sa posledicama "varvarskog fizičkog i seksualnog zlostavljanja" sa kojim je odrastala. To se desi, kako ona kaže, svaki put kada treba da proda ploču, šou ili u ovom slučaju knjigu.

"Luda kučka" je izgleda bila u pravu: Zašto je Šinejd O'Konor završila na crnoj listi?

"Opet postajem to povređeno dete. Ili ona zastrašujuće tretirana mlada žena, a moj posao postaje nešto čega se bojim", napisala je O'Konor.

Ipak, pevačica kaže da, zbog ljubavi i podrške fanova i saradnika koju je dobila prethodnih dana, ipak neće otkazati gostovanja koja su planirana do kraja 2022. godine.

"Volim svoj posao, a to je stvaranje muzike. Ne volim posledice talentovane žene koja svakodnevno mora da se suočava sa predrasudama da bi zaradila za život. Ali, rođena sam za živu svirku i zbog ogromne podrške i ljubavi koju mi pružate, osećam se sigurno i ne povlačim se", zaključila je Šinejd i dodala:

"Takođe, lagala sam kada sam rekla da je moj vrhunac slave prošao. To jednostavno nije tako".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: