Celebrity News

Uvek kada zatreba: Bata Živojinović priskočio u pomoć ovom glumcu koji je danas velika zvezda

Bata Živojinović i Vojin Ćetković su se zbližili za vreme snimanja serije “Porodično blago” i od tada su postali bliski prijatelji.

Uvek kada zatreba: Bata Živojinović priskočio u pomoć ovom glumcu koji je danas velika zvezda

Serija "Porodično blago" je bila jedna od napopularnijih i najprikazivanijih na našim prostorima, lansirala je Vojina Ćetkovića među najveće glumačke zvezde.

Jedna od privih njegovih rola jeste uloga golamana Branda, za kojim su mnoge pripadnice lepšeg pola uzdisale.

Pošto je u tom periodu Vojin bio mlad glumac koji je morao da služi obavezni vojni rok, samim tim nije bio u mogućnosti da nastavi da snima popularnu seriju.

Legendarnom Bati je bilo žao da bude bez posla, pa je potegao svoje veze, kako bi mogao uporedo da radi i da služi vojsku.

Pročitajte: Obožavali ste da je gledate na RTS-u! Ovo je prva žena Vojina Ćetkovića, ludo ju je voleo pre nego što je upoznao Slobodu! (FOTO)

- Snimanje prve sezone kultne serije završeno je u jesen 1998. godine. Već tada su Bata i Vojin bili u veoma dobrim odnosima, pošto su ih dodatno zbližili likovi koje su igrali u "Porodičnom blagu". Bata je otad na Vojina gledao kao na člana porodice, bio mu je veoma drag, a posebno je cenio njegov talenat za glumu - počinje priču za Informer izvor blizak glumcima.

- Šokirao se kada mu je komandir saopštio da prelazi u glavni grad, jer uopšte nije tražio nikakav premeštaj. Bio je zbunjen. Nije znao zbog čega ga sele za Beograd, ali je bez pogovora spakovao stvari i krenuo za Srbiju.

Posle samo nekoliko dana saznao je ko je zaslužan za premeštaj, jer mu je to sredio lično Bata Živojinović.

 

Komentari (0)

Loading