Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.05.2021.

14:40

Zvezdin "Bal na vodi" – kako je izgledala proslava? FOTO

Fudbaleri Crvene zvezde su spektaklom proslavili 32. titulu šampiona Srbije.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Zvezdin
Foto: FK Crvena zvezda

Mnogobrojni prolaznici su imali priliku da uživaju u fantastičnim efektima, ali i da pozdrave izabranike Dejana Stankovića.

Sjajna godina crveno-belih u nacionalnom prvenstvu krunisana je neverovatnom proslavom na vodi koja je izazvala oduševljenje svih onih koji su se u tom trenutku našli na savamalskoj obali Save, ali i Brankovom i Starom železničkom mostu.

Fudbaleri Crvene zvezde zaplovili su Savom u 19 časova i 30 minuta i uz dobro poznate pesme našeg kluba započeli fantastično slavlje.

Odlično raspoloženje vladalo je među igračima, kao i stručnim štabom koji su uživali u podršci koju su dobijali od prolaznika.

Crvena zvezda je slavljem stavila tačku na ovosezonsko izdanje Superlige Srbije, a pored čestitki zbog postignutih sjajnih rezultata pristalice kluba pružile su podršku crveno-belima pred finale Kupa Srbije.

Brod na kome su se nalazili izabranici Dejana Stankovića kretao se od Starog železničkog mosta prema Brankovom, a zatim nakon nekoliko krugova se zaustavio između dva mosta, gde je održan i glavni spektakl.

Navijača je bilo u velikom broju na oba mosta, a najviše je bilo na savamalskoj obali Save.

Crvena zvezda se potrudila da ova proslava bude drugačija od svih ostalih i da obeleži osvajanje istorijske četvrte titule uzastopno brojnim zvučnim i vizualnim efektima, tako da smo mogli da vidimo Zvezdin grb, broj osvojenih titula, kao i pehar uz pomoć specijalnih lasera, kao i "lajt šou“

Spektakl koji je završen za nešto više od sat vremena i trideset minuta, je završen sa velikim vatrometom sa svih strana..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu