Читај ми!

Dobitnica stana potpisala ugovor o vlasništvu, za "Uzmi račun i pobedi" poslala 300 koverata

Dobitnica stana u prvom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" Irena Stanojević iz Bačinaca kod Šida, potpisala je u Vladi Srbije ugovor o vlasništvu trosobnog stana u naselju Zemunske kapije.

Neverovatnih 300 koverata poslala je Irena Stanojević za prvo prolećno izvlačenje. U tome joj je, kaže, pomagala cela familija, a za slanje je imala dovoljno vremena.

"Na porodiljskom sam. Dok mi beba spava, ja popunjavam koverte", kaže Irena.

Ministar finansija Siniša Mali ocenjuje da je prethodni ciklus dao očekivani rezultat. U poslatim računima bilo je sto miliona evra naplaćenog PDV-a.

"Efekat imamo u trgovini, imamo veću naplatu PDV-a, imamo manje terenskih kontrola Poreske uprave, imamo manje pritužbi na nedavanje fiskalnih računa nego što smo imali pre nagradne igre. Sve su to efekti, kockice jednog mozaika koje se polako slažu i koje vode ka uređenijoj i boljoj Srbiji, bar kada je borba protiv sive ekonomije u pitanju", ističe Mali.

Za subotnje drugo izvlačenje novog ciklusa igre već je stiglo 1.700.000 koverata. Vlasnika će dobiti još jedan stan i pet automobila "fijat 500l".

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво