Društvo

Novi izgled nektar limuna i nektar grejpa

Novi izgled nektar limuna i nektar grejpa
Foto: N.N. | Novi izgled nektar limuna i nektar grejpa

U želji da svoje poslovanje usmjeri prema željama svojih potrošača i pritom unaprijedi kvalitet u svim oblastima, "Banjalučka pivara" prati trendove i inovacije u samom izgledu svih proizvoda, a ne samo nektar piva. U skladu s tim, nakon predstavljanja novog izgleda nektar piva, "Banjalučka pivara" predstavlja i novi izgled svojih popularnih radlera - nektar limuna i nektar grejpa.

"Srećni smo jer neprestano bilježimo rast prodaje i povećanje tržišnog učešća nektar limuna i nektar grejpa. I pored vanrednih okolnosti, u prvom kvartalu smo  ostvarili povećanje prodaje za trinaest odsto, u odnosu na prošlu godinu. Očekujemo da će novi dizajn obradovati vjerne obožavaoce nektar radlera, te da će svojom dopadljivošću, svježinom i originalnošću privući i nove potrošače. Svakako, nastavljamo sa širenjem portfolija i iznenađenjima u 2021. godini", izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.

Nektar limun i nektar grejp imaju 60 odsto soka, 40 odsto piva, te dva odsto alkohola. U pitanju je kombinacija najpoznatijeg brenda Banjalučke pivare nektar piva s prirodnim sokom od vrhunskih sorti limuna i grejpa. Promjena izgleda je nastavak uvođenja inovacija kojim Banjalučka pivara sada pristupa ohrabrena vrlo pozitivnim reakcijama i zadovoljstvom potrošača novim nektarom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije