Zvezde kultne komedije „Prijatelji“, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer, vraćaju se u novom specijalu „Prijatelji: Ponovo zajedno“ (Friends: The Reunion), koji 27. maja ekskluzivno dolazi na HBO GO.

Specijal je snimljen bez scenarija na legendarnom stejdžu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, gde je snimana i originalna serija, a u njemu će se pojaviti veliki broj zvezda, među kojima su Dejvid Bekam, Džastin Biber, BTS, Džejms Korden, Sindi Kraford, Kara Delevinj, Lejdi Gaga, Eliot Guld, Kit Harington, Leri Hankin, Mindi Kejling, Tomas Lenon, Kristina Pikls, Tom Selek, Džejms Majkl Tajler, Megi Viler, Ris Viderspun i Malala Jusafzai.

Ben Vinston je režirao specijal, a istovremeno je jedan od izvršnih producenata, uz izvršne producente „Prijatelja“ Kevina Brajta, Martu Kaufman i Dejvida Krejna. Specijal je nastao u Warner Bros. Unscripted Television produkciji, u saradnji sa Warner Horizon, Fulwell 73 Productions i Bright/Kauffman/Crane Productions. Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer su takođe među izvršnim producentima. Ema Konvej, Džejms Longman i Stejsi Tomas Muir su izvršni koproducenti.