Vučević: Da sam na mestu Stefanovića ponudio bih ostavku, nema odbrane za takve optužbe

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da misli da nema odbrane za optužbe koje se stavljaju na teret ministru odbrane i predsedniku beogradskog odbora SNS Nebojši Stefanoviću.
Vučević: Da sam na mestu Stefanovića ponudio bih ostavku, nema odbrane za takve optužbe
Foto: 021.rs
Vučević je na RTV-u naveo da se postavlja pitanje kako je moguće da Stefanović kao tadašnji ministar policije nije znao da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica prisluškuju.
 
"Da sam sada na mestu Nebojše Stefanovića ponudio bih ostavku na sve funkcije", rekao je Vučević, koji je i član Predsedništva Srpske napredne stranke i predsednik novosadskog odbora SNS.
 
On je pojasnio da nije mislio na ministra zdravlja Zlatibora Lončara kada je rekao da treba ispitati ljude oko Stefanovića, ali je izbegao da kaže da li je mislio na ministarku državne uprave i lokalne samouprave Mariju Obradović.
 
Prema njegovim rečima, to što odbori SNS širom Srbije traže ostavku Stefanovića znači da se traži politička odgovornost.
 
Kazao je da "ovo liči na stvar koja je prilično sazrela da se reši", kao i da ne zna kada će u vezi s tim doći do razgovora između Stefanovića i Vučića.
 
"Predsednik Vučić ga je predložio za ministra, prirodno je da razgovaraju", naveo je Vučević.
 
Podsećamo da je među odborima SNS koji su zatražili smenu Nebojše Stefanovića sa svih državnih i stranačkih funkcija i Gradski odbor u Novom Sadu, koji je to učinio u ponedeljak.
  • Xy

    19.06.2021 11:59
    Bazen
    I ja da sam na Vasem mestu, posle skandala sa bazenom na Spensu, odmah bih ponudio ostavku.
  • Šošoj

    23.05.2021 12:37
    Megafon
    Simu S. zamenio M. Vučević. Megafon stranke i šefa stranke lično. Idemoooooooooooo... Što je više kleveta i laži Neša nam je sve draži i draži!!!!!!!!!!!!!
  • Rile kcv

    22.05.2021 07:42
    Bolje bi bilo da gradonačelnik provoza svoj auto od sajlova do kružnog toka u oba pravca.možda bi moglo nešto da se uradi po tom pitanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti