1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

NE STIŠAVA SE BURA U SPRSKOM FUDBALU: UEFA došla do novih dokaza – još jedan vrlo sumnjiv meč na domaćim terenima!

Objavljeno: 20.05.21 u 15:12

Saga oko namaštanja utakmica u srpskom fudbalu i dalje traje.

Na adresu Fudbalskog saveza Srbije, UEFA je poslala podatke o još jednoj utakmici, za koju se sumnja da je nameštena. U pitanju je utakmica Srpske lige ‘zapad’, između Mladog Radnika 1926 i Sušice, koja je završena rezultatom 1:0.

Meč je odigran prvog maja, u Požarevcu. Domaćini su uspeli da osvoje nova tri boda zahvaljujući Marku Dželebdžiću koji je zatresao mrežu pred sam kraj prvog poluvremena.

Međutim, specijalizovane službe primetile su da se događaju neke čudne stvari uoči same utakmice.

Službe koje su povezane sa softverima svetskih kladionica primetile su veliki broj uplata na očekivan ishoh, pobedu Mladog Radnika, a neke kladionice nisu uošte ostavile mogućnost da se kladi na ovu utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ: SUPERLIGA SE MENJA IZ KORENA?: Veleobrt u zadnji čas – Rad i Javor ipak ostaju u elitnom društvu?!

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije stiglo je nekoliko anonimnih prijava za očekivan rezultat i trijumf domaćina, tako da je taj trag takođe uzet kao merodavan u konačnom pokretanju postupka.

Postupak podleže uobičajenoj proceduri – posle prijave i reakcije oficira za integritet FSS, preko nadležnih organa, u ovom slučaju disciplinskog sudije Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, zatraženi su pisani odgovori. Slučaj bi u prvom stepenu trebalo da zaključi Zoran Janković, zadužen za disciplinu na terenima najvećeg fudbalskog regiona u sistemu FSS.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter