Celebrity News

Story otkriva: Evo koju lepoticu je novi dečko Milice Pavlović ljubio pre nje! Kažu da je jedna od najlepših na Balkanu (FOTO)

Dečko Milice Pavlović, sa kojim pevačicu povezuju još od prošlog leta, postao je glavna tema domaćih medija, od kada ih je ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila kako se ljube na zadnjem sedištu njenog automobila.

Story otkriva: Evo koju lepoticu je novi dečko Milice Pavlović ljubio pre nje! Kažu da je jedna od najlepših na Balkanu (FOTO)

Iako je prošlog leta na napise o vezi sa mladim Nikolasom reagovala tako što je sve demantovala, sada, kada je više nego očigledno da su par, Milica je odlučila da mudro ćuti i uživa u vezi sa prvim dečkom koga je javnost upoznala.

Baš zato što se od početka karijere o emotivnim izborima Milice Pavlović malo zna, javnost se za život Nikolasa Saveljića veoma zainteresovala.

Instagram

 

Sin Niše Saveljića uspešan je vaterpolista koji svoj život gradi u Los Anđelesu, a u rodnoj Crnoj Gori provodi sve više vremena kako bi bio bliže svojoj izabranici sa kojom ga domaći mediji povezuju već godinu dana. 

U njegovom životu posebno mesto zauzimaju majka Dijana i sestra Silvana, a pre Milice, emotivno je bio vezan za još jednu atraktivnu brinetu.

Dečko Milice Pavlović izuzetno je mlad, dvadesetdvogodišnjak, koji je do sada imao samo jednu ozbiljnu vezu i to sa atraktivnom Crnogorkom Teodorom Bećir.

Pročitajte: PONOVO UHVAĆENI: Pogledajte snimke na kojima prezgodni Crnogorac ljubi Milicu Pavlović na zadnjem sedištu i ulazi u njen stan (VIDEO)

S obzirom na činjenicu da je Teodora takođe atraktivna brineta i prirodna lepotica, čini se da je nakon nje Milica Pavlović logičan izbor.

Ipak, Milica ispunjava i druge zahteve atraktivnog Nikolasa, koji je jednom prilikom za naš magazin otkrio kakve ga devojke najčešće privlače:

- Osmeh i dobar smisao za humor, bez njega sam kao uvela lala. Takođe me privlači ambicioznost i inteligencija. Nadam se da ne tražim previše (smeh).

 

Komentari (0)

Loading