REZZIME DANA (sreda): Nespretni Regilon upropastio savršen dan

Vreme čitanja: 4min | sre. 19.05.21. | 23:20

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

PORTO - BELENENSES (tip 1, kvota 1,27) – rezultat 4:0

Puleni Serža Konseisaa su sa stilom okončali takmičarsku godinu, kako su na svom Dragau deklasirali Belenenses (4:0). Među strelcima našao se i Marko Grujić, koji u poslednje vreme pruža odlične partije u dresu drugog najtrofejnijijeg portugalskog kluba.

Opširnije OVDE.

NJUKASL - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,82) – rezultat 1:0

Njukasl je u meču bez takmičarskog značaja kao domaćin pobedio fenjeraša Šefild junajted. Strelac jedinog gola bio je Vilok duboko u nadoknadi prvog dela utakmice, glavom na centaršut Marfija. Mladi vezista na pozajmici iz Arsenala produžio je golgetersku seriju na šest uzastopnih utakmica u kojima je bio strelac.

Opširnije OVDE.

EVERTON - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:0

Everton je pogotkom Rišarlisona u 48. minutu savladao Vulverhempton 1:0 i zadržao šansu da se u poslednjem kolu domogne Evrope. Brazilac je bio najbolji u skoku na centaršut Sigurdsona iz kornera.

Opširnije OVDE.

KRISTAL PALAS - ARSENAL (tip 2, kvota 1,68) - rezultat 1:3

Na početku špalir i stisak ruke legendarnom treneru – na kraju okrutan način da se okonča mandat Roja Hodžsona na Selhurst parku. Čuvenog stručnjaka, koji na kraju sezone završava karijeru, na dostojanstven način u penziju su ispratili i fudbaleri Arsenala i kolege iz Kristal Palasa priredivši mu aplauz, ali su se gosti iz severnog Londona postarali da pokvare 71-godišnjem strategu pretposlednji meč na klupi Orlova. Slavili su, iako što su drhatali do pred kraj, a onda u nadoknadi dali dva gola i sačuvali šanse da se čudnim spletom okolnosti dokopaju evropske ulaznice.

Opširnije OVDE.

DINAMO - ISTRA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 6:3

I pored svih organizacionih problema koji drmaju klub, Dinamo Zagreb na terenu je ove sezone ređao pobede. Igrao je četvrtfinale Lige Evrope - u kom ga je eliminisao finalista Viljareal - osvojio je četvrtu uzastopnu titulu, a večeras i prvi Kup Hrvatske još od 2018. godine. U spektakularnom finalu igranom u Velikoj Gorici, Modri su savladali Istru i došli do 12. duple krune.

Opširnije OVDE.

GIMARAES - BENFIKA (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:3

U meču koji za nju nije imao takmičarski znajač Benfika je stala na put Gimaraesu u borbi za mesto u Ligi konferencija. Slavili su puleni Žorža Žesusa na kraju sezone i tako napravili dobru uvertiru za finale kupa protiv gradskog rivala Sportinga. Haris Seferović je postigao dva pogotka, Fernandes je u 63. minutu vratio nade domaćinu, ali ih je u prvom minutu nadoknade ugasio sve bolji Everton.

MONAKO - PSŽ (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Šesti put u poslednjih sedam sezona Pari Sen Žermen je osvojio Kup Francuske i makar jedno, iako najmanje vredno, parče srebrnine će stići u trofejnu salu Parka Prinčeva. Monako ima za čim da žali, jer je sam sebi pucao u nogu. Katastrofalnu grešku napravio je Aksel Disasi, ispred svog gola je poklonio loptu Kilijanu Mbapeu, koji je upisao asistenciju za Maura Ikardija. Pred kraj meča brzonogi francuski as je upisao i gol, da kompletira utisak, da bude proglašen za igrača utakmice.

Opširnije OVDE.

VBA - VEST HEM (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 1:3

Kao što se Liverpul bori za Ligu šampiona, tako je Vest Hem pred plasmanom u Ligu Evrope. Iako je zakazao na mečevima sa Evertonom i Brajtonom, tim Dejvida Mojesa nije pogrešio protiv Vest Bromvič Albiona, iako je loše počeo susret na Hotornsu. Na kraju je slavio, uprkos promašenom penalu Deklana Rajsa već u drugom minutu i zaostaku posle pogotka Mateusa Pereire, jer ima superofanzivnog Čeha Tomasa Součeka, koji je opet pogodio cilj (deseti put u sezoni), da bi u završnici poentirali Anđelo Ogbona i Majka Antonio (i on deseti put).

Opširnije OVDE.

BARNLI – LIVERPUL (tip 2, kvota 1,28) – rezultat 0:3

Tri vezana gostovanja – tri pobede vredne Lige šampiona. Na Old Trafordu preokret u derbiju sa Mančester junajtedom, na Hotornsu pogodak golmana Alisona Bekera u nadoknadi, a na Turf Muru – a tamo nikad nikome nije lako – dva hica i eto Liverpula među četiri najbolja engleska tima. Posle trijumfa nad Barnlijem napravio je ogroman korak ka plasmanu u evropsku elitu, a ukoliko u nedelju savlada Kristal Palas na Enfildu sezonu koja je klizila ka katastrofi makar malo će ulepšati.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

TOTENHEM - ASTON VILA (tipa 1, kvota 1,55) – rezultat 1:2

Nekadašnja nada Real Madrida, Serhio Regilon, postigao je prvenac u dresu Totenhema - i to kakav - međutim, u pogrešan gol. Bio je to početak košmarne večeri 24-godišnjeg Regilona. Španac je kriv i za drugi pogodak Aston Vile, koja je na kraju slavila. Dva puta mu je Bertrand Traore blokirao dodavanje u 29. minutu i omogućio Oliju Votkinsu šansu koju najbolji strelac tima iz Birmingema nije propustio.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara