Rogan i Bondžulić (©Starsport)
Rogan i Bondžulić (©Starsport)

Rogan: Pobedila zdrava priča; Bondžulić: Protiv nekih stvari se nije moglo

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.05.21. | 20:42

Voždovac opstao, Javor ispao

Drama poslednjeg kola Superlige donela je drhtanje na voždovačkom krovu do finalne sekunde. Kada je sudija odsvirao kraj u Subotici, prolomio se usklik oduševljenja u Zaplanjskoj, jer je to bio znak da su Zmajevi i pored remija sa Javorom (0:0) ostali u ligi.

Trener Predrag Rogan je teško birao reči nakon utakmice da opiše koliko je radostan, otela mu se i poneka suza u prvom momentu.

Izabrane vesti

Ovaj bod nas je ostavio u ligi, čestitke momcima, klubu, jer je ovaj klub zaslužio da ostane. Ne mogu sad da analiziram utakmicu, vidite kakve su emocije, koliko je bilo stresa u ovih mesec dana. Mi sportski radnici, treneri, promovišemo zdravu priču, fudbalsku priču i ona je danas pobedila“, rekao je Rogan posle utakmice.

Šef struke Javora Igor Bondžulić profesionalno je izašao pred kameru Arene iako mu je sigurno najmanje bilo do priče nakon što je njegov klub ispao iz lige.

Mi smo odigrali pošteno, ali to nije bilo dovoljno. Žao mi je što smo Voždovac i mi došli u sitaciju da igramo u poslednjem kolu za opstanak, nismo to zaslužili. Čestitamo domaćinu, fudbal će se igrati i dalje. Protiv nekih stvari se nije moglo, 46 bodova je dobar rezultat, ali ne i dovoljan da se opstane u ovakvom takmičenju“, poručio je Bondžulić.



tagovi

fk voždovacJavorSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara