1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot/Youtube

VUJOŠEVIĆ POTVRDIO: Isplaćen dug prema trofejnom stručnjaku!

Objavljeno: 19.05.21 u 19:45

Čuveni trener Partizana  potvrdio je da su sva dugovanja prema njemu isplaćena.

Danas je tu informaciju u toku dana objavio Ostoja Mijailović, a Vujošević je potvrdio njegove navode. Trofejni strateg istakao je da je zadovoljan što je konačno dobio svoj novac, ali da nije zahvalan.

-Tačna je vest, ja sam to saznao od novinara jednog medija, da je urađena danas uplata kompletnog duga i zadovoljan sam što je to na taj način završeno, što je stavljeno ad acta i što se oko toga više neću nervirati. Žao mi je što sam morao da koristim neka definitivna sredstva, da se obraćam BAT i što se cela ta priča previše otegla i vremenski produžila i upravo u tom kontekstu sam zadovoljan, što više neće biti nerviranja oko toga. Svestan sam specifične pozicije sadašnje uprave Partizana i da su dolazeći na vodeće pozicije kluba zatekli dosta dugova, ali to nije moja odgovornost. Ja sam pokušao koliko je god moguće da imam razumevanja i da naplata tih dugova bude u ratama – rekao je Vujošević.

Dodao je da je Partizan uvek bio klub koji voli.

„Zadovoljan sam što sam isplaćen, Partizan jeste klub koji ja volim, ali kao što sam rekao i tada, isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio“, rekao je Vujošević za „SportKlub“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter