Vujošević (© MN Press)
Vujošević (© MN Press)

Vujošević potvrdio: Isplaćen i zadovoljan jesam, zahvalan nisam

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.05.21. | 18:32

„Isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio“, kaže trofejni stručnjak Partizana

Duško Vujošević je isplaćen. Ono što je predsednik Partizana Ostoja Mijailović saopštio jutros, potvrdio je trofejni trener popodne.

Sve što su mu crno-beli dugovali, a ticalo se zaostalih plata u periodu završnog mandata u klubu iz Humske 1, namireno je.

Izabrane vesti

Tačna je vest, saznao sam od novinara jednog medija danas uplaćen kompletan dug. Zadovoljan sam što je to na taj način završeno, što je stavljeno ad akta i što se oko toga više neću nervirati. Žao mi je što sam morao da koristim neka definitivna sredstva, da se obraćam BAT i što se cela priča previše otegla i vremenski produžila i upravo u tom kontekstu sam zadovoljan, što više neće biti nerviranja oko toga“,  zadovoljan je Vujošević u izjavi za Sport klub.

Iskusni strateg ponovio je da je sve vreme bio svestan „specifične pozicije sadašnje uprave, da je dolazeći na vodeće pozicije zatekla dosta dugova, ali da to nije njegova odgovornost“.

Pokušao sam koliko je god moguće da pokažem razumevanje, da naplata dugova bude u ratama. Ostajem iza svega onoga što sam izjavio pre nekoliko dana. Ja nisam ni rekao da je uprava Partizana falsifikovala, po imenu i prezimenu sam rekao ko je napravio krivotvorinu, ali zaista više ne bih da se ova priča oteže i nastavlja. Zadovoljan sam što sam isplaćen, Partizan jeste klub koji volim, ali kao što sam rekao i tada, isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio. Uvek mi je bilo žao što se oni koji su neprijatelji Partizan naslađuju tim stvarima, ali prosto nije bila moja odgovornost. Niko nema beskrajno strpljenje. Moje strpljenje je samo bilo beskrajno upotrebljeno i iscrpljeno. Ovim potezom kluba sam zadovoljan. Ne zahvalan, nego zadovoljan“.

Na kraju, čovek koji je Parnom valjku doneo veliki broj pehara, ali i novca od stvaranja igrača, prokomentarisao je status prvog čoveka kluba, Ostoje Mijailovića, u svetlu isplate dugovanja.

Znam da je teško biti predsednik Partizana, teško ukoliko hoćeš da se takmičiš sa Crvenom zvezdom koja je sigurno favorizovana, ali ne bih više oko ovoga raspredao priču. Dobro je da su me isplatili, trebalo je mnogo ranije, ali eto… Situacija je bila takva kakva je bila, bilo je mnogo nervoze“, zaključio je Vujošević za Sport klub.


tagovi

ABA ligaOstoja MijailovićDuško Vujošević

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara