0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VEST KOJA ĆE ODUŠEVITI CRVENO-BELE: Zajednica promenila odluku u poslednji čas, Zvezda danas dobija pehar!

Objavljeno: 19.05.21 u 15:08

Nakon naknadnih dogovora, tradicionalna ceremonija dodele pehara i medalja namenjenih osvajačima Super lige Srbije ipak će biti održana danas.

Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije i Crvena zvezda dogovorili su da se uz dodatne zaštitne epedemiološke mere, a zbog igrača koji će eventualno napustiti klub u letnjem prelaznom roku, tradicionalna ceremonija dodele pehara i medalja prvaku ipak održi. Ceremonija će se održati nakon završetka današnje utakmice poslednjeg kola između Crvena zvezda i Metalac, koja se od 16 sati igra na stadionu ‘Rajko Mitić’, a tim povodm na severnoj tribini je spremljena i posebna koreografija.

Igračima i stručnom štabu Crvene zvezde će biti uručen prelazni pehar Fudbalskog saveza Srbije, pehar Zajednice koji ostaje u trajnom vlasništvu, pehar za Fer-plej i zlatne medalje za osvojeno prvo mesto u Superligi Srbije za sezonu 2020/2021, navodi se na sajtu takmičenja.

Inače, navijači će fudbalere Crvene zvezde moći da pozdrave s obala i mostova glavnog grada u subotu od 19.30 časova, za kad je klub organizovao proslavu na dosad neviđen način, pošto će šampioni biti smešteni na brodu koji će ploviti Savom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter