Najnovije vesti
Zabava
hrvatska albina grcic predsednik zoran milanovic evrovizija

"PREVARA! FRAUD!" Posle šokantnog ispadanja hrvatske predstavnice sa Evrovizije oglasio se i predsednik Milanović

Opšte nezadovoljstvo vlada u Hrvatskoj zbog toga što se njihova predstavnica Albina Grčić (22), sa pesmom "Tick-Tock", sinoć nije plasirala u finale Evrovizije. Sugrađani traže od državnog vrha da reaguje zbog, kako ističu, nepravde, a sada se oglasio i predsednik Hrvatske Zoran Milanović, koji je izneo svoje mišljenje povodom novonastale situacije.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
albina zoran milanovic kombo RAS AP Peter Dejong, Tanjug Damir Sencar Foto: AP / Peter De Jong, Tanjug/ Damir Sencar / RAS Srbija
albina zoran milanovic kombo RAS AP Peter Dejong, Tanjug Damir Sencar
Foto: robin van lonkhuijsen / EPA;

- Kad pogledate u "Oxford dictionary" prevara ili fraud, to je onda Eurosong. To je umetnost koja je subjektivna prema tome glavu gore, pred Albinom je ozbiljna karijera, a to neka ne zaboravi - rekao je za Jutarnji.hr.

Pročitajte još

Podsetimo, nakon što je hrvatska predstavnica ispala iz takmičenja, društevne mreže su preplavljene negativnim komentarima.

Tviteraši apeluju i da se za Albinu Grčić organizuje doček na aerodromu, po povratku u Zagreb, a većina Hrvata smatra da je njihova predstavnica, kako pišu, "pokradena".

"Ukinite Evrosong, ovo je nepravda", "Ova pesma je imala više pregleda na Jutjubu od većine pesama koje su se plasirale u finale, objasnite mi to!", "Ovo je najveća krađa ove godine. Ne mogu da verujem da nije prošla u finale, to jednostavno nije fer", bili su neki od komentara nezadovoljnih gledalaca.

Inače, jedan od igrača koji je nastupao sa atraktivnom Hrvaticom je postao hit na društvenoj mreži zbog tetovaža koje ima na svom telu. O kome se radi pogledajte OVDE.

VIDEO: Hurricane iz Roterdama