Foto: Ilustracija, AFP
Foto: Ilustracija, AFP

AZIJA: Efikasno u Južnoj Koreji, pobeda Li Mena

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.05.21. | 23:07

Pogledajte kako su se završile neke od utakmica sa azijskog kontinenta

SUVON – POHANG STILERS 3:4 (1:3)

Izabrane vesti

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Pohang je toliko dobro krenuo da je morao da pobedi, ali je opet bio u problemu na kraju. Poveo je 3:0 već posle 27 minuta igre, da bi domaćin čak uspeo da poravna na 3:3 posle golova Čoa, Murilja i Veldvajka u 73. minutu. Ipak, samo minut kasnije, Song Min Kju postigao je i četvrti gol za goste i tako je rešio utakmicu.

LI MEN VORIORS – ISTERN AA 2:1 (1:0)

(Fudbal, Hongkong 1)

Meč je počeo i završio se zanimljivo, dok je u većem delu bio manje interesantan. Li Men je došao u prednost preko Lok Funga u 11. minutu utakmice i sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme. Istern je izjednačio golom u 84. minutu preko Azeveda, da bi Ci Vang Kit u 88. minutu doneo pobedu Li Menu.

KOKAND – SOGDIJANA 2:3 (2:3)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Kakav vatromet od utakmice u prvom poluvremenu. Azimov je doveo domaćina u prednost u prvom minutu, a onda je Sogdijana preokrenula sa čak tri gola. Prvo je precizan bio Kahramonov, pa Boltaboev, da bi Kahramonov digao na 3:1. Do kraja prvog poluvremena Kokand je smanjio, ali to je bilo sve.

ŠAHIN BANDAR AMERI – PERSEPOLIS 1:4 (1:1)

(Fudbal, Kup Irana)

Abdi je doveo Persepolis u prednost u 7. minuu, da bi Darinvardi u 34. minutu doneo izjednačenje. I tako se završilo prvo poluvreme. Međutim, u nastavku meča Persepolis je dao tri gola. Prvi strelac bio je Nurlahi, zatim Torabi u 80. minutu, da bi na kraju Abdi u 86. postavio konačan rezultat.

AL BUKA – AL VEHDAT 0:3 (0:2)

(Fudbal, Jordan 1)

Sjajna partija Al Vedata, tako da ako ste igrali dvojku možete da budete zadovoljni. Al Arab je pogodio u 36. minutu, da bi Al Džavarb digao na 2:0 u 45. minutu i tako je gost imao ubedljivu prednost na poluvremenu. Do kraja utakmice je samo Hamad pogodio u 59. minutu i postavio konačnih 3:0.



tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara