Foto: Reuters
Foto: Reuters

Simone poslao starijeg Inzagija u Seriju B: Torino remijem u Rimu izborio opstanak (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.05.21. | 22:35

Utakmca bez pogodaka između Lacija i Torina donela opstanak Bikovima

Zaostali susret 25. kola Serije A između Lacija i torina završen je bez pogodaka a bod osvojen u Rimu Bikovima je doneo opstanak u eliti.

Izabranici Davidea Nikolea u italijanskoj prestonici imali su rezultatski imperativ kako bi izbegli pitanje sudbine rešavaju u poslednjem kolu protiv Beneventa. Torinu koji je susret dočekao sa tri boda više od prvog tima u zoni ispadanja, remi jebio dovoljan da pošalje Benevento u niži rang.

Izabrane vesti

Izabranici Simonea Inzagija u duel sa Bikovima su ušli potpuno rasterećeno, ali sa željom da pomrse konce rivalu, a najbolju prilikuda savladaju Sirigua imali su u 84. minutu kada je Nkolu faulirao Imobilea za najstrožu kaznu. Jedanaesterac je izveo upravo najbolji strelac Lacija, ali je pogodio stativu i propustio da ostavi u životu tim starijeg Inzagija, Pipa.

Neizvesnost su ranije iz vrlo dobrih šansi mogli da razreše Alberto, Murići i Lazari za Lacio, dok je posao Torinu imao priliku da olakša Sanabrija, ali su golmani ostali nesavladani do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Osvojenim bodom Torino je Benevento poslao u niži rang, zajedno sa Krotoneom i Parmom.


SERIJA A - ZAOSTALI MEČ 25. KOLA

Utorak

Lacio - Torino 0:0



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara