Vlažni zidovi i rupe na plafonu - samo su početak agonije VIDEO

Za porodicu Ostojić život na poslednjem spratu predstavlja pravu noćnu moru. Vlažni zidovi i rupe na plafonu samo su početak agonije jer svake godine kada padne sneg ili kiša poplava je neizbežna.

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2021.

15:43

Vlažni zidovi i rupe na plafonu - samo su početak agonije VIDEO

Porodica Ostojić vise od 10 godina živi na poslednjem spratu jedne zgrade u ulici Mirijevski venac i njihova najveća noćna mora jesu kiša i pljuskovi.

Godinama se bore sa ovim problemom, ali bezuspešno.

"Imamo problem otprilike šest ili sedam godina. Non stop kada padne kiša voda ide na struju gde je žica, to se sve puši", kaže Jovica Ostojić.

Kaže da su zbog ove situacije išli u Infostan gde su rekli da zgrada mora sama da finansira krov.

"Infostan je došao ovde i dali nam ponudu od 35.000 evra da oni urade krov. Ovde živi 80 odsto penzionera, njima je to skupo", rekao je on.

Igor Ćurčić iz Gradskog stambenog kaže da je taj socijalni momenat, nažalost, najčešći problem.

"Svi vlasnici stanova kada otkupe svoje stanove postaju vlasnici i svih zajedničkih delova i zgrade među kojima je i krov. Nije Stambeno vlasnik krova, mi smo samo preduzeće koje, ukoliko stanari dozvole, izvodi radove", rekao je on.

Kaže i da Stambeno daje otplatu na 60 mesečnih rata. Stanari, prema njegovim rečima, mogu da zatraže ponudu i od bilo kog privatnog preduzeća, da je prihvate i izvedu radove.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: