0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

UTAKMICA SEZONE NA KROVU: Zmajevi protiv Javora za status superligaša

Objavljeno: 18.05.21 u 18:30

Poslednja utakmica u sezoni i najvažnija utakmica sezone!

Zmajevi u sredu od 18.30 časova na Krovu dočekuju Javor i direktno odlučuju o svojoj sudbini i opstanku u Super ligi Srbije.

Turbulentna sezona u kojoj je Voždovac igrao najlepši fudbal u ligi nepravedno se svela na jedan meč, na jedan duel koji rešava pitanje koje se najčešće postavlja u fudbalskoj javnosti ovih dana – ko će ostati superligaš.

Beogradski tim dočekuje odlučujuću utakmicu sa 12. pozicije i sa 47 osvojenih bodova, dok su gosti iz Ivanjice na 16. poziciji sa dva boda manje. U prvoj polusezoni, ovi timovi dva puta su se susretali u Ivanjici i rezultat je izjednačen. Voždovac je u osmini finala Kupa trijumfovao posle boljeg izvođenja penala, dok je Javor slavio u ligaškom meču sa 3:1.

Predrag Rogan je u najavi utakmice apostrofirao sve ono što je govorio od svog dolaska na mesto šefa struke Voždovca.

– Sve prethodne utakmice bile su kvalifikacione, sada smo došli do finala! Sami odlučujemo o svojoj sudbini i moramo da odigramo mudro. Hladna glava i hrabro srce na terenu! Voždovac zaslužuje da igra najviši rang takmičenja i u to nema sumnje. Uz dužno poštovanje prema Javoru i ono što predstavljaju u srpskom fudbalu, mi smo ti koji drže konce u svojim rukama. Igramo kod kuće, ulog je veliki i borićemo se do poslednjeg atoma snage da klub ostane tamo gde mu je i mesto – u Superligi Srbije, jasan je Rogan.

Svih pet utakmica poslednjeg kola koje odlučuju o tome ko će se naći ‘ispod crte”’igraju se u istom terminu, od 18.30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter