Danas rezultati prijemnih za upis u umetničke i muzičke škole

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da će danas, 19. maja biti objavljeni konačni rezultati prijemnih ispita za upis u specijalizovane gimnazije, umetničke i muzičke škole.
Danas rezultati prijemnih za upis u umetničke i muzičke škole
Foto: Pixabay
Takođe, biće objavljeni rezultati i za bilingvalna odeljenja.
 
"Rezultati će biti dostupni na portalu www.mojasrednjaskola.gov.rs", saopštilo je resorno ministarstvo.
 
Kako je navedeno, roditelji i učenici putem tog portala mogu da provere i preliminarne i konačne rezultate, da podnesu žalbe, popune i predaju listu želja i da vide konačan raspored učenika po školama.
 
Za polaganje ovih prijemnih ispita prijavilo se ukupno 7.336 kandidata, a najveće interesovanje učenika bilo je za upis u bilingvalna odeljenja, odeljenja za učenike sa posebnim sposobnostima za biologiju i hemiju, za audio-vizuelne umetnosti, matematiku, kao i za računarstvo i informatiku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija