Imaćemo Vranjsko kulturno leto, usvojen PROGRAM MANIFESTACIJE

Lokalne vesti - Utorak 18.05.2021 - 14:05

Na sastanku Organizacionog odbora kulturno – turističke manifestacije ,,Vranjsko kulturno leto 2021.'' usvojen je program manifestacije, kojim su predviđeni brojni događaji od maja do septembra.

Programom predviđeni Programom predviđeni "Dani Vranja" FOTO: G. Mitić/OK Radio
Maj mesec predviđen je za ,,Maj mesec muzike'', tradicionalnu Dečju likovnu koloniju, manifestaciju ,,Muzeji za deset'' i naučni skup povodom 60 godina Narodnog muzeja
 
Tokom juna biće održan Sajam knjiga, biće obeleženi Dan biblioteke i gradska slava Duhovski ponedeljak; takođe, biće održani Vidovdanski koncert, Međunarodna smotra folklora i predtakmičenje frulaša "Zlatna frula juga Srbije"
 
U julu će u Vranju stvarati slikari u okviru Međunarodne likovne kolonije ,,Vranje 2021.'', a već po tradiciji biće održan i Memorijal "Bakija Bakić".  
 
"Piano summer'' festival, Letnji atelje, pozorišne predstave na otvorenom i Dani Vranja planirani sa za avgust. 
 
U septembru, biće organizovani Svetski dečji festival animiranog filma “Zlatni puž” i izložba pod nazivom “Učešće 8. srpske brigade u završnim operacijama za oslobođenje zemlje od 1944. do 1945. godine”
 
U Vranjskoj Banji brojnim sadržajima biće obeleženo ,,Banjsko kulturno leto''
 
Sve aktivnosti u sklopu ,Vranjskog kulturnog leta 2021.'' biće organizovan u skladu sa merama i trenutnom epidemiološkom situacijom, a kompletan program možete pogledati ispod teksta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: