I Robert Sever ove sezone igra na bijelo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.05.2021.

0

Foto: Robert Sever

Foto: Robert Sever

U trećoj proljetnoj kolekciji pod imenom 'Zoja' poznati hrvatski brand Sever donosi nastavak proljetne priče koji se ove sezone proteže na čak tri etape

Ovu pret-a-porter kolekciju čini 20 odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek  kompletirane nakitom i modnim detaljima  u total look. Kroz vizuale novog LookBooka brand nastavlja svoju autentičnu stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju.

Foto: Robert Sever

Foto: Robert Sever

"U ovoj, trećoj proljetnoj kolekciji fokus nam je bio prije svega na bijeloj bolji kao osnovnom motivu, uz koju smo dodali diskretne detalje u bež i roskastim tovovima.Sama inspiracija je priroda, cvijeće poput ljiljana, božura, kala i jorgovana, nježni i ženstveni oblici koji su nas potaknuli na stvaranje ove kolekcije.Uvijek sam presretan kada je proljeće u punom cvatu, jer me cvijeće osobno podsjeća na ljepotu prirode, i uvijek me veže za žene koja su  moja vječna inspiracija. Kod stvaranja i proizvodnje prije svega razmišljamo kako bi ispunili potrebe naših klijentica i žena općenito, naravno s nekom zanimljivom estetskom pričom koja nam služi kao light motiv pri stvaranju kolekcije. Fokus je kao i uvijek na vrlo nosivim komadima garderobe, koji su lako primjenjivi za dnevne situacije, pritom razmišljajući o tome kako svaka žena želi biti praktična i funkcionalna u dnevnim situacijama" - kaže Robert Sever.

Sever

Sever

"Bijela boja odlična je za dnevne kombinacije i funkcionira u svim prilikama- od poslovnih do opuštenih, privatnih trenutaka.  Upravo smo zato kao kontrast bjelini odlučili snimiti fotografije LookBooka u prirodi, u noćnim satima ispred tek procvalih cvjetova bazge. Ove fotografije uvod su i  u nastavnu kreativnu priču ove obljetničke godine za RS brand te ćemo ju nastaviti u nadolazećoj Resort kolekciji" - dodaje Sever.

Foto: Robert Sever

Foto: Robert Sever

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu (Vlaška 78, Zagreb).


VIŠE O TEMAMAbijela bojaRobert Sever




Povezano