0
Evroliga

FOTO: Youtube/screenshot

LUČIĆ PONOVO U BEOGRADU?: Miljenik navijača odgovrio na navode da se vraća u Partizan!

Objavljeno: 18.05.21 u 12:42

Član idealne petorke Evrolige ove sezone prokomentarisao spekulacije o povratku u Partizan.

Srpski košarkaš predvodio je nemački Bajern do prvog plasman u plej-of Evrolige u istoriji kluba. Sjajni košarkaš postao je član Bajerna 2016. godine, a u klub je stigao iz Valensije koja ga je dovela iz Partizana. Krilni košarkaš napustio je crno-bele 2013. godine a nakon odličnih igara prokomentarisao je i mogućnost povratka.

Nije postojala bilo kakva opcija da se vratim u Partizan. Bio sam u klubu od mladog tima, do kapitena. Posle pet godina došlo je vreme da odem. Iako bih voleo da se vratim i završim karijeru u mom klubu, jer bi to bila lepa priča, nije realno. Vratiti se u Partizan čisto da bih bio tu – nema smisla. Crno-beli zaslužuju igrače 100 odsto spremne da pomognu klubu“, rekao je Lučić za „Sportski žurnal“.

Lučić prati dešavanja u klubu u kojem je ponikao kao košarkaš i osvojio četiri titule Kupa i ABA lige.

Krivo mi je zbog svega kroz šta su prošli. Imam osećaj da se sada podižu, da Aca Matović radi dobar posao. Superliga će za njih biti teška posle tolikog perioda bez takmičarske utakmice. Plus, idu na Megu koja ima dobar tim, talentovane klince i Gagija (Milosavljevića) koji već pokazuje da može da pomogne. Biće uzbudljiv plej-of“ zaključio je Lučić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter