Željko Obradović (Star Sport)
Željko Obradović (Star Sport)

Željko Obradović u NBA ligi? Ljuti rival kaže da je kucnuo čas...

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.05.21. | 12:27

Vreme je za još jednog srpskog trenera u najjačoj ligi na svetu

Dobro je poznato kakav su rivalitet tokom prethodnih godina imali najbolji turski trener Ergin Ataman i najbolji evropski trener Željko Obradović. Bilo je tu provokacija, ignorisanja, teških reči ali i uzajamnog poštovanja.

Otkako je legendarni Srbin uzeo predah i odlučio da preskoči jednu sezonu bez košarke, Ataman sa Efesom beleži velike uspehe. Dok cela košarkaška Evropa sa nestrpljenjem iščekuje koji će biti sledeći posao Željka Obradovića, Ataman je poslao jaku poruku da je vreme za čuvenog Srbina na klupi nekog NBA kluba!

Izabrane vesti

U gostovanju na jednoj grčkoj televiziji, Turčin je poručio Amerikancima da dovedu Obradovića.

„Mislim da je Željko sada opušteniji. Nije pod stresom kao mi. Čovek već ima devet trofeja Evrolige u kući. Mislim da će nastaviti da se odmara ili će neko u Americi konačno shvatiti da je evropska košarka bolja od NBA i da će pozvati najboljeg evropskog trenera da radi u NBA ligi. Obradović zaslužuje da radi u NBA ligi i da možda u budućnosti otvori vrata NBA lige nama ostalima. Ne mislim samo na igrače. Vreme je da evropski treneri počnu da rade u NBA ligi“, rekao je Ataman.


tagovi

Željko ObradovićErgin Ataman

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara