Novi Sad: Podignuta optužnica zbog nasilja

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu optužilo je osam osoba zbog pokušaja ubistva i tuče u Novom Sadu, u Ulici Laze Telečkog, ispred restorana "Lazin sokak“ 20. februara ove godine.

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2021.

10:24

Novi Sad: Podignuta optužnica zbog nasilja
Foto: Alex_Alekseev/shutterstock

B. D, L. M. i N. B. optuženi su zbog opravdane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a M. M, M. M, V. S, D. N. i B. M. zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, saznaje Tanjug.

Tužilaštvo tereti okrivljene da su u grupi “zlostavljali i vršili nasilje prema više oštećenih lica, te izazivanjem tuče i bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrozili spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir”.

Tada je teško telesno povređen D. M, koga su pokušali da ubiju L. M, B. D. i N. B, dok je okrivljeni B. D. pokušao da ubije i D. M, N. Š. i P. M, zadajući im oštrim predmetom ubodne rane u predelima tela u kojima se nalazi više vitalnih organa, navodi tužilaštvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: