Dubočica slavila protiv ,,traktorista”

smart

LESKOVAC


DUBOČICA – IMT 1:0 (1:0)
Igrano na stadionu Vlasine u Vlasotincu i bez prisustva publike
Sudija: Predrag Janjuš (Pančevo)
Pomoćnici: Marko Dimitrijević (Kragujevac) i Bojan Tomović (Pančevo)
Strelac: Dušan Savić u 13. minutu za Dubočicu
Žuti kartoni: Gorčić, Stojković i N. Mladenović (Dubočica), Damjanović, Dimitrić, Lučić, kijavljanin (IMT).
Crveni kartoni: Nemanja Gorčić (Dubočica) u 23.minutu i Filip Damjanović (IMT) u 59.minutu.
DUBOČICA: M. Mladenović, Ivanov, Miloš Stanković, Savić, Gorčić, Kačar (Z.Stanković), D. Mladenović, Radić, Stojković (N. Mladenović), Vuković, Milić (Pavišić).
U poslednjoj utakmici, kao domaćini, na vlasotinačkoj ,,Rosulji” fudbaleri leskovačkog prvoligaša uspeli su da savladaju vrlo čvrstu ekipu beogrdaskog IMT-a. Izvojevana pobeda svakako prija, ali je stigla sa velikim zakašnjenjem, jer po trenutnom plasmanu Dubočica se nalazi u grupi klubova koji od naredne sezone prelaze u niži stepen takmičenja.
Ekipa ,,traktorista” nalazi se u samom vrhu tabele Prve lige Srbije i utoliko je veći uspeh ova pobeda fudbalera Dubočice. Jedini pogodak viđen je u 13. minutu, a to je delo kapitena Dušana Savića, koji je na majstorski način prevario odbranu gostiju a potom i zatresao njihovu mrežu za pobedu i tri zakasnela boda.
Sudija utakmice Predrag janjuš pokazao je dva crvena kartona, najpre u 23.minutu igraču domaće ekipe Nemanji Gorčiću, a potom u 59.minutu i ,,traktoristi” Filipu Damjanoviću.
Poslednju prvoligašku utakmicu Dubočica igra sredinom ove nedelje u Pirotu protiv ekipe Radničkog koja je takođe doživela istu sudbinu kao leskovački prvoligaš Dubočica. Biće to susret dve gubitničke ekipe, koje će u vremenu koje je pred njima osluškivati da li će možda zadržati prvoligaški status ukoliko takvu odluku donesu nadležni organi FS Srbije.
Kako je u našem fudbalu izvesna samo (ne)izvesnost sve je moguće…

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare