Читај ми!

Poslanici o obrazovanju, rodnoj ravnopravnosti i dikskriminaciji

Skupština Srbije počela je novu sednicu na čijem su dnevnom redu predlozi zakona o izmenama i dopunama Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju i o zabrani diskriminacije, kao i Predlog zakona o rodnoj ravnopravnosti.

Pred poslanicima je i Predlog zakona o obnovi kulturno-istorijskog nasleđa i podsticanju razvoja Sremskih Karlovaca, koji je podnela Skupština AP Vojvodina, Predlog zakona o izmeni Zakona o planiranju i izgradnji, kao i Predlog zakona o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju.

Raspravljaće se i o izmenama i dopunama Zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama, Predlogu zakona o metrou i gradskoj železnici.

Pored toga Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o međunarodnom povremenom prevozu putnika autobusima, na dnevnom redu je i lista kandidata za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво