Najnovije vesti
Slobodno vreme
Kristina: Žene, iskreno da vam kažem šta vas čeka kad pređete 50

Kristina: Žene, iskreno da vam kažem šta vas čeka kad pređete 50

Ako pripadate srednjoj i starijoj generaciji, sigurno ste primetili da se vaše telo ponaša i izgleda značajno drugačije u odnosu na 20-te i 30-te. Održavanje idealne težine ili skidanje viška kilograma sve su teži i sporiji kako godine odmiču. To je činjenica.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Catchlight Visual Services / Profimedia
.

Usporen metabolizam, smanjenje mišićne mase, nezdrave životne navike, brojne obaveze i nedostatak vremena, smanjena fizička aktivnost i dijagnoze mogu doprineti nagomilavanju štetnih masti i kilograma.

U zrelim godinama, održavanje optimalne težine pored estetskog, predstavlja i zdravstveni imperativ.

Foto: Promo / Promo

Ipak, uz malo istrajnosti i znanja možete smršati u bilo kojoj životnoj dobi bez obzira na fizičke mogućnosti ili dijagnoze.

Ovo su trikovi žena u zrelim godinama koje su uspešno smršale i povratile zdravlje i vitalnost.

  1.  Držite se dalje od nezdrave hrane pune praznih kalorija. Jednostavno je nemojte unositi u kuću kako ne biste došli u iskušenje. Voće, povrće, zdrave masti i proteini neka budu u svakom obroku.
  2. Često gledajte svoje fotografije iz mladosti, nema bolje motivacije koja će vas održati na zdravom kursu.
  3. Zapisujte baš sve što pojedete u svesku ili aplikaciju na telefonu. Tako ćete unos kalorija držati pod kontrolom.
  4. Stalno nosite vodu, blag biljni čaj ili limunadu sa sobom i pijte, čim se setite. Voda hidrira, detoksikuje i ublažava glad.
  5. Spavajte redovno i dovoljno, relaksirajte se i klonite se stresa. Nesanica i stres su glavni okidači za prejedanje.
  6. Uzimajte prirodne proverene suplemente za mršavljenje, jer svaka „zdrava“ pomoć je dobrodošla.
Foto: Promo / Promo

Saffranex je prirodni 100% proveren preparat koji smanjuje stres i apetit, ubrzava metabolizam i mršavljenje. Izuzetno je efikasan za smanjenje kilograma i obima u zrelim godinama, kod smanjenje fizičke aktivnosti, kao i za podizanje libida kod muškaraca i žena u menopauzi.

Osnovni sastojci Saffranex kapsula su cvet šafrana i patentirana mešavina citrusa Sinetrol®Xpur koja ciljano topi masti sa kritičnih delova - stomaka i butina. Delotvornost preparata potvrđena je na tri kliničke studije.

Uz lagani trening ili šetnju rezultati će biti brže vidljivi.

Saffranex možete poručiti svakog dana na sajtu www.saffranex.rs i direktno pozivanjem 011 40 10 874 i 066 34 33 34. U Beogradu Saffranex je dostupan i u Apotekama „Beograd“.

Foto: Promo / Promo