Automobil oborio sedmogodišnjaka na pešačkom prelazu na Novom naselju

Pet osoba povređeno je u udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu.
Automobil oborio sedmogodišnjaka na pešačkom prelazu na Novom naselju
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, kaže za 021.rs da se prva nezgoda dogodila u 9:17 časova na putu između Begeča i Gložana, gde se prevrnuo automobil nakon izletanja sa puta.
 
U ovoj nezgodi su povređeni muškarac star 30 godina i mladić od 22 godine, koji su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni u Urgentni centar.
 
Hitna pomoć je intervenisala u 17:47 časova u Kaću, kada se ispred policijske stanice u ovom naselju dogodio lančani sudar četiri putnička vozila.
 
Povređeni su žena stara 63 godine i muškarac star 64 godine, koji su nakon ukazane pomoći prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
U trećoj nezgodi u 18:17 časova na Novom naselju, u Seljačkih buna kod broja 3, automobil je na pešačkom prelazu oborio sedmogodišnje dete. Mališan je zadobio rasekotinu i prevezen je na dodatne preglede u Dečiju bolnicu.

Teme

udes
  • Bojan

    20.05.2021 09:00
    @Vlada
    Uopšte nije reč o delu N. fronta gde je poginula žena nego o potezu između Šekspirove i Balzakove, a ti si primer kako se zamenjuju teze i jedna tragedija koristi za utucavanje miliona na potpuno nepotreban semafor na sasvim drugom mestu.
  • Vlada

    18.05.2021 18:28
    @Bojan
    Zasto je onda tu poginula zena i zasto je bilo vise obaranja pesaka? Problem je opsta nekultura i nepostovanje propisa ( sam si ocigledan primer toga ) jer policije nema a na sudu se sve dogovoris samo ako dovoljno platis.
  • Bojan

    18.05.2021 15:27
    @telep

    Mislim da je "gospođa ili gospođica" jasno napisala da je je pešački prelaz u Narodnog fronta sasvim lepo funkcionisao i bez semafora. Ispred je postojao ležeći policajac, automobili su usporavali, ljudi su disciplinovano prelazili. Sad bi trebalo da sačekamo minut i kusur dok se ne upali zeleno i kad je ulica potpuno prazna, i da budem iskren ja prvi to ne poštujem i redovno prelazim na crveno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika