Verona (©Reuters)
Verona (©Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Verona i Bolonja igrali kao po narudžbini

Vreme čitanja: 3min | uto. 18.05.21. | 06:11

Pogledajte ko vam je doneo novac 17. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli u ponedeljak.

ZAOKRUŽENO

VERONA - BOLONJA (tip X, kvota 3,35) - rezultat 2:2

Remijem je Verona zadržala tri boda prednosti nad Bolonjom uoči poslednjeg kola, a kako i jedni i drugi u poslednjem kolu igraju protiv ekipa koje se bore za plasman u Ligu šampiona, za očekivati je da će ta razlika i ostati.

Opširnije OVDE

VERONA - BOLONJA (tip GG, kvota 1,57) - rezultat 2:2

U utakmici bez takmičarskog naboja, ali finansijski izuzetno važnoj, Verona i Bolonja odigrali su 2:2. Tim rezultatom domaćin se približio bonusu koji iznosi 6.300.000 evra, a koji se u Italiji dodeljuje za plasman među 10 najboljih u Seriji A.

Opširnije OVDE

HELSINKI - LAHTI (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:0

Jedan od naših jučerašnjih pregloga koji se u suštini sam nudio. Bila je to sigurizza koja se mnogima isplatila u MOZZARTU. Sve je rešeno u poslednjih pola sata meča kada su domaći igrači dva puta bili precizni.

BARNLI - SVONSI (tip 2, kvota 3,45) - rezultat 0:1

Očekuje se da Labudovi potvrde sinoćnju pobedu kao domaćini i da onda zakažu finale sa Bornmutom ili Brentfordom u kojem će ipak biti autsajderi. 

Opširnije OVDE

BORNMUT - BRENTFORD (tip 1, kvota 2,85) - rezultat 1:0

Brentford je opasnije zaigrao tek u poslednjih pola sata, kada je u igru ušao Brajan Mbuemo. Francuski napadač je razdrmao ekipu, ubacivanjem između linija protivničkog tima stvarao je probleme domaćinu i ulazio u šanse, međutim, na kraju će ostati upamćen kao tragičar, jer je u 78. minutu promašio nemoguće.

Opširnije OVDE

MALME - KALMAR (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 3:1

Malme je, predvođen dvostrukim strelcem, Hrvatom Čolakom počistio goste iz goste iz Kalmara i potvrdio jedan od najigranijih tipova dana. Doskorašnji igrač Čukaričkog, Veljko Birmančević izašao je iz igre u 59. minutu kada je na semaforu već stajao konačan rezultat.

PRECRTANO

LEVSKI - CARSKO SELO (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:1

Začudo, jedan od najigranijih tipova dana u MOZZARTU, mnogo vas se odlučilo za njega. Ali, Balkan, tačnije Bugari ponovo su nam simbolički "zabili nož u leđa". Ovo je inače treći uzastopni nerešen meč Carskog Sela.

BARNLI - SVONSI (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 0:1

Čini se da je „slabije polufinale“ plej-ofa u Čempiošipu dobilo svog pobednika. Svonsi je kao gost u prvom meču savladao Barnsli 1:0 i napravio sjajan rezultat pred revanš na svom terenu.

Opširnije OVDE

GETEBORG - SIRIJUS (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:2

Došao je kao zvezda u švedski fudbal da pokaže klasu i posle nekoliko utakmica privikavanja je to juče i uradio prvim golom u novoj sredini. Iako Geteborg ne pobeđuje, Hamšik je spektakularnim golom protiv Sirijusa pokazao kakav je majstor fudbala.

Opširnije OVDE

BORNMUT - BRENTFORD (tip 2, kvota 2,90) - rezultat 1:0

Poslednji put Brentford je igrao u prvom rangu engleskog fudbala pre više od sedam decenija, davne 1947. Od tada je kroz plej-of Čempionšipa pokušao da se vrati u devet navrata, poslednji put prošle sezone.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara