(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Ekvador: Strog sudija na centru na meču timova iz donjeg dela tabele

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.05.21. | 23:10

Tekniko i Orense u 12. kolu šampionata traže izlazak iz loše forme

Lošu fudbalsku ponudu noćas donekle su nam izvadili Ekvadorci. Igra se od 02.00 časova jedan meč 12. kola tamošnjeg šampionata, između Tekniko Univerziteta i Orensea.

Nije nam to neka preterano interesantna utakmica, duel timova iz „donjeg doma“, ali bolje išta nego ništa. Ova dva tima su malo toga pokazali u dosadašnjem toku šampionata. Posle 11 kola Tekniko je tek nešto bolji sa 12 poena, spram Orenseovih osam.

Izabrane vesti

02.00: (2,00) Tekniko (3,10) Orense (3,90)

Gosti su na poslednjem mestu na tabeli, uprkos pobedi nad Nueve de Oktobrom u prošlom kolu. Pre nje su vezali sedam poraza, od čega su na samo dva meča uopšte dali gol. Ukupno su tri puta savladali protivničke golmane u tom crnom nizu, od čega je golman Emeleka dva puta vadio loptu iz mreže. Zato je Nueve de Oktobar primio tri gola i odmah su stigli bodovi u Mačalu.

Tekniko je u boljoj formi, zabeležio je tri pobede u poslednjih pet kola, sve bez primljenog pogotka. Prošle godine su na oba meča ova dva tima slavili oni koji su bili domaćini, Tekniko sa 2:0, Orense sa 1:0.

Arbitar na ovom meču biće Rodi Zambrano, 43-godišnji Ekvadorac kojem će ovo da bude sedmi meč u sezoni. Do sada se ove sezone pokazao kao relativno strog, pokazao je ukupno 30 žutih kartona i jedan crveni, a uz to je dosudio i četiri jedanaesterca. Od toga, dva na meču Aukasa i Independijetea.

Zambrano je sudio ove sezone po jednom Orenseu i Tekniku. Oba ta meča su oni izgubili.

EKVADOR 1 – 12. KOLO

Utorak

02.00: (2,00) Tekniko (3,10) Orense (3,90)



tagovi

Ekvador 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara