0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PANKOV SE PRISETIO KOPENHAGENA: ‘Jedan Marin nije smeo da šutne, rekao sam: ‘Ja ću!’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.21 u 23:09

Veoma interesantna priča o legendarnoj utakmici sa Kopenhagenom!

Utakmica između Crvene zvezde i Kopenhagena odigrana u Danskoj je jedna od onih koje se nikada neće zaboraviti. Nerešen ishod, 120 minuta drame i potom ‘ludačka’ penal serija, koju Zvezda dobija sa 7:6.

Radovan Pankov pogodio je ključni penal, a potom Borjan odbranio udarac Vinda. Ipak celokupna utakmica je bila veoma interesantna, jer je teren bio u katastrofalnom stanju, pa je štoper Crvene zvezde Radovan Pankov, morao da pozajmi svoje kopačke Dušanu Jovančiću.

‘Trebam da uđem na teren, nemam kopačke.. Tražim da li neko ima neko NIKE 44 broj, niko nema.. Jel ima barem Adidas 43.. Kaže Pop ja imam 45 i 1/3, ja kažem daj, šta da radim, morao sam izaći u miksu!’ – rekao je Pankov, a potom se prisetio svog penala iz poslednje serije.

‘Pitanje je bilo ko će izvesti taj penal. Svi ćute 30 sekundi i ja kažem: ‘ja ću!’. Uzmem loptu, namestim.. To je bio trenutak neke inspiracije.. Pa i jedan Marin, veliki igrač, znaš kako nije lako, težak je to dres, on promašio prvi penal, dešava se i nije smeo da šutne drugi penal.. Šutnem ga isto kao i prvi penal, Borjan odbrani i mi prođemo Kopenhagen!’ – rekao je Pankov u emisiji ‘Preživeli’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter