0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

ZADOVOLJNI SU NAČINOM NA KOJI JE VODIO EKIPU: Žarko Lazetić još dve godine u Metalcu!

Objavljeno: 17.05.21 u 19:20

Ostvario je sve ciljeve.

Žarko Lazetić je potpisao novu dvogodišnju saradnju sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca. Ovim potezom, uprava kluba je pokazala da je zadovoljna njegovim radom. Pored Lazetića, ugovore sa klubom su produžili i njegov pomoćnik Dražen Bolić, kao i sportski direktor Bojan Leontijević.

FOTO: FK Metalac

Lazetić je svoju trenersku karijeru počeo u mlađim kategorijama Partizana, da bi potom bio asistent u prvom timu. Kada je Zoran Mirković napustio Humsku, Lazetić je vodio crno-bele u dva meča.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nakon toga, šansu je dobio u Teleoptiku, da bi 1. jula prošle godine otišao u Metalac. Nekoliko kola pred kraj je obezbedio opstanak i njegova ekipa se nalazi u gornjem delu tabele.

Veliko je zadovoljstvo biti ovde i u ovoj ulozi. Zaista sam počastvovan time što dobijam priliku da nastavim rad u jednom klubu kao što je Metalac. Imali smo dobru godinu i rezultate, Uprava kluba na čelu sa predsednikom kompanije, sa celim sportskim sektorom, Metalac uopšte, po svemu daje primer u našem fudbalu kako treba da se postupa. Da, čekaju nas jako veliki izazovi, rekao je Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter