0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

PARTIZAN BEZ DVA BITNA IGRAČA U FINALU KUPA: Stanojević je optimista, ali šanse da zaigraju nisu velike!

Objavljeno: 17.05.21 u 18:20

Po svemu sudeći, biće iznenađenje ako budu spremni.

Fudbaleri Partizana će u okviru poslednjeg kola Superlige odmeriti snage sa ekipom Mladosti iz Lučana. Meč se igra u utorak od 18.05, a strateg crno-belih Aleksandar Stanojević je istakao da još ne zna koji će sastav izvesti.

Mladost je opstala u ligi još ranije, igraju rasterećeno. Vidim da su neke mlade igrače koristili u poslednjim utakmicama, ne znam u kom će sastavu izaći, ali sigurno da su podigli formu… Nikad nije lako u Lučanima, počeo je Stanojević.

Trener Partizana je dodao kako je stanje ekipe dobro, kao i da su svi igrači zdravi, osim onih koji su već bili povređeni od ranije.

Dobro je stanje ekipe. Videćemo još danas na treningu, ali generalno su se svi oporavili, osim igrača koji su već bili povređeni. Spremni odlazimo na put, nastavio je Stanojević.

FOTO: FK Partizan

Ipak, definitivno sve zanima da li će Ivan Obradović i Sejduba Suma biti spremni za derbi. Povodom toga, Stanojević navodi da je uvek optimista, ali i da njih dvojica najverovatnije neće nastupiti u finalu Kupa.

Baš je teško pitanje. Uvek ste optimista, ali za sada je to teško… Svaki dan je važan, rade terapije i videćemo koliko će biti spremni, zaključio je Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter