Dani poljoprivrede onlajn na Novosadskom sajmu

13:05:00 17.05.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadski sajam na platformi EkspoOnlajn.rs, organizuje Dane poljoprivrede onlajn, u mesecu u kojem je inače održavan najveći agrobiznis događaj na ovim prostorima - Međunarodni poljoprivredni sajam.

Dani poljoprivrede onlajn na Novosadskom sajmu


Četiri dana, od sutra do petka, biće promovisan srpski agrar, kao i proizvodi, usluge, saznanja i iskustava iz inostranstva. Mogućnost da se predstave u onlajn okruženju imaće i pojedinci kao i predstavnici firmi koje se bave agrarom, od proizvođača do prerađivača, finansijskih institucija, organizacija i udruženja… Pored izlagača iz Srbije, nastupiće i firme iz Češke, Španije, Rumunije, Holandije i Hrvatske.

Posetiocima Dana poljoprivrede onlajn će, između ostalog, na virtuelnim štandovima biti predstavljena poljoprivredna mehanizacija, traktori, kombajni, priključne mašine, oprema za navodnjavanje, sredstva za zaštitu bilja, najnovije tehnologije u oblasti poljoprivredne proizvodnje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 81%
Pritisak: 997.2 mb
Vetar: 4 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?