0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

KADA TI PIŽON OBEĆA DA ĆEŠ BITI KAPITEN, TO IZGLEDA OVAKO: Delibašić se prisetio urnebesne anegdote vezane za srpskog trenera! (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.21 u 12:29

Bivši crnogorski fudbaler Andrija Delibašić u kojem god klubu da je igrao, prirastao je srcima navijača.

U Humskoj ga pamte kao jedinog strelca u Ligi šampiona 2003. godine. Sa uspehom je nosio dres evropskih velikana, poput Majorke, Benfike, Brage, Real Sosijedada.

Veliku popularnost stekao je dok je nosio dres reprezentacije Crne Gore, sećamo se njegovog pobedonosnog gola protiv Gruzije, kada su ostvarili prvu takmičarsku pobedu, a 7. oktobra 2011. godine izrastao je u heroja nacije. Svima nam je poznata utakmica, Crna Gora – Engleska 2:2.

U jednoj emisiji, Delibašić se prisetio jedne anegdote u kojoj je glavni akter bio Vladimir Petrović Pižon.

PROČITAJTE JOŠ: NEVEROVATNE SCENE U ENGLESKOJ: Majka poznatog fudbalera se napila, a zatim dobila ozbiljne batine! (FOTO)

Pižon je pozvao na telefon Andriju i upitao ga da li dolazi, dok mu je bivši napadač dao potvrdan odgovor, iako bi u slučaju da ode na Olimpijadu, mogao da ima veće probleme u klubu.

Pižon mu je preko telefona saopštio da će biti kapiten tokom Olimpijskih igara, što je pomalo začudilo Andriju Delibašića.

Kada ga je sjajni golgeter upitao zašto će upravo on biti kapiten, Pižon mu je odgovorio na urnebesan način:

– Pa ne dolazi niko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter