ANKETA: Predlagali ste ime novog mosta. Sada glasajte za omiljeni predlog

Prethodnih dana Novosađani su na sajtu 021.rs i na društvenim mrežama mogli da predlažu ime mosta koji će se graditi u produžetku Bulevara Evrope.
ANKETA: Predlagali ste ime novog mosta. Sada glasajte za omiljeni predlog
Foto: 021.rs
Iako gradnja još nije započeta, sve izvesnije je da će kroz nekoliko meseci početi izgradnja četvrtog mosta na Dunavu.
 
Od četvrtka Novosađani su na sajtu 021.rs, na zvaničnoj Fejsbuk i Instagram stranici mogli da predlažu ime budućeg mosta. Na mestima na kojima je deljen poziv za predlaganje imena ostavljeno je više od 1.200 komentara, a stiglo je nekoliko stotina predloga.
 
Bilo je šaljivih predloga, bilo je onih kojima se kritikuje aktuelna vlast, ali je bilo i dosta konstruktivnih. Najveći broj građana predložio je da se most nazove po preminulom kantautoru Đorđu Balašević (Đoletov most, Panonski mornar...), a velik broj njih smatra i da bi most trebalo da se nazove Most Evrope, s obzirom na to da se nastavlja na istoimeni bulevar.
 
Izdvojili smo nekoliko predloga koji su se često pojavljivali, te u anketi možete da se izjasnite za jedno od imena. Gradske vlasti su najavile da će ime mostu dati Novosađani, te je ovo prilika da čuju glas građana.
 

Teme

Most

Komentari 109

  • Vesna

    24.05.2021 18:17
    Most
    Most panonskog mornara
  • S.

    23.05.2021 19:01
    @Ja Srbin,
    Pa, i ne vodi Balasevic. Most Evrope ima 34%, Balasevic 29%.
  • Gari

    23.05.2021 06:33
    Maglaoko nas
    Kako god da ga nazovete nećete ga videti narednih 20-30 godina, pa ko doživi neka ponovo glasa. Pre 9 godina napredna vlast je najavila fruškogorski koridor od koga danas imate samo tablu. Oni jedino što grade su prazna obećanja, nisu u stanju ni sve ulice da pokrpe. Kanalizaciju ne mogu da završe već 10 godina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti