Najnovije vesti
Vesti Hronika
UBICA IZ VALJEVA U BEKSTVU Upucana žena (34), sumnja se da je ubio njen BIVŠI PARTNER (FOTO)

UBICA IZ VALJEVA U BEKSTVU Upucana žena (34), sumnja se da je ubio njen BIVŠI PARTNER (FOTO)

Nakon jutrošnjeg ubistva Valjevke A. I. (34) u valjevskom naselju Peti puk, uviđaj je u toku, a kako "Blic" saznaje, ubica je u bekstvu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ubistvo u Valjevu Foto: Predrag Vujanac / RAS Srbija
Ubistvo u Valjevu

Policija intezivno traga za neimenovanim muškarcem za kojeg se sumnja da je iz vatrenog oružja rano jutros usmrtio Valjevku ispred ulaza zgrade u kojoj je živela. Nezvanično, njih dvoje su bili u emotivnoj vezi.

Zločin se dogodio u 5.25 minuta, ispred ulaza stambene zgrade u naselju Peti puk, u blizini tamošnjeg stadiona, gde je nekoliko poslednjih meseci A.I. živela sa petogodišnjim sinom iz prvog braka, dok starija ćerka, učenica osnovne škole, živi sa ocem. Dečak je u trenutku zločina bio u stanu sa svojom bakom, majkom ubijene Valjevke.

Pročitajte još

A.I. je bila zaposlena u kompaniji "Gorenje" i jutros je krenula na posao u prvu smenu, kada ju je ubica sačekao i, kako se nezvanično saznaje, na licu mesta usmrtio hicem iz pištolja, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravu.

Ubistvo u Valjevu
Foto: Predrag Vujanac / RAS Srbija
Ubistvo u Valjevu

- Očevidaca zločina nema, a na licu mesta nije pronađeno ni vatreno oružje kojim je ubistvo izvršeno. Samo je jedna komšinica prijavila da je čula pucanj i potom videla muškarca koji se udaljava sa lica mesta, ali bez bližeg fizičkog opisa ubice - kažu za "Blic" izvori iz istrage.

Ubistvo u Valjevu
Foto: Predrag Vujanac / RAS Srbija
Ubistvo u Valjevu

Međutim, kako saznajemo, osnovano se sumnja na bivšeg emotivnog partnera A.I. kojeg je ubijena dva puta prijavljivala za proganjanje i fizičko nasilje, zbog čega su mi bile izrečene mere zabrane prilaska i komuniciranja, kao i jedna uslovna osuda.

Policija je osumnjičenog od jutros tražila na adresama na kojima je poznat, ali ga nije pronašla. Nakon toga za njim je raspisana poternica.