Igrači Pačuke slave gol (©AFP)
Igrači Pačuke slave gol (©AFP)

Od svega pomalo: Projektili, žabice i penali... Pačuka na Asteki izvadila kartu za polufinale (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.05.21. | 06:40

Meksička Klausura: Montereju remi sa Santos Lagunom izaziva gorčinu u ustima

Poznata su sva četiri učesnika polufinala Klausure. Kruz Azulu i Puebli su se u samoj završnici pridružili Pačuka u Santos Laguna, a meč na čuvenoj Asteki mamio je uzdahe oko 27.000 navijača. Imali su šta i da vide.

Strašan meč odigrali su Klub Amerika i Pačuka, a tim sa Idalga prošao je među četiri najbolja tima zbog gola u gostima. Pačuka je na Idalgu slavila sa 3:1, dok je u revanšu na Asteki Klub Amerika tukla Pačuku, ali joj rezultat 4:2 nije doneo prolaz dalje.

Izabrane vesti

Za Pačuku je očigledno bitno samo da se dogega do plej-ofa, a onda se transformiše na predatora. Kao retko ko zna Pačuka da igra na rezulat, to se još jednom potvrdilo.

Festival atraktivnih golova, ali i penala viđen je sa obe strane. U bombama su prednjačili domaći igrači. Uhvaćen volej Fuentesa i besprekorno poklopljena lopta pod prečku, zatim bomba Martineza i navodeća raketa Suareza iz slobodnjaka brzo će se zaboraviti, jer nisu bili dovoljni da se Klub Amerika plasira u polufinale Klausure.Pašće Pirova pobeda i majstorije u zaborav, a Pačuka nastavlja pohod ka trofeju.


Santos Laguna se provukla kroz iglene uši. Do 1:1 koji je vode dalje, a Monterej izbacuju iz daljeg toka takmičenja, stigla je u 92. minutu. Gol odluke postigao je Prijeto i ostavio igrače Montereja skrhane na travi. Više od sat vremena imao je Monterej rezultat koji ga vodi dalje, ali ga je jedno loše branjenje prekida eliminisalo.


MEKSIKO 1, KLAUSURA - ČETVRTFINALE, REVANŠI

Nedelja

Puebla - Atlas 1:0 (0:0) /prvi meč 0:1/

Kruz Azul - Toluka 3:1 (1:1) /prvi meč 1:2/

Ponedeljak

Monterej - Santos Laguna 1:1 (1:0) /prvi meč 1:2/

Klub Amerika - Pačuka 4:2 (2:1) /prvi meč 1:3/



tagovi

MeksikoMeksiko 1PačukaKlub AmerikaMonterejSantos Laguna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara