Gonzalo Iguain i Gregor (©AFP)
Gonzalo Iguain i Gregor (©AFP)

Iguain kao nekada lomi čuvare i peca golove iz peterca (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.05.21. | 02:22

Argentinac postigao gol odluke za Inter Majami

Možda je nabacio koji kilogram, ali to za Gonzala Iguaina nije limitirajući faktor u MLS-u. I dalje ima žara u Argentinci, plamen se nije ugasio. Gazi nekadašnji napadač Real Madrida, Juventusa, Milana, Napolija, Čelsija i River Plejta 33. godinu, a gazi i protivnike.

Prve sezone Pipiti nije teklo med i mleko u ligi bez briga preko bare, ali se u drugoj razgoropadio. Njuh za gol nije izgubio, a to su na svojoj koži osetili suparnici iz Sinsinatija. Spakovao je Gonzalo Iguain dva gola na gostovanju i doneo je Inter Majamiju drugu prvenstvenu pobedu - 3:2.

Izabrane vesti

Ne kreće se lako kao nekada, mada ni pre nije bio neuhvatljiv kao vetar, ali je uvek na pravom mestu. I može da pošalje na travnjak dva čuvara. Demonstrirao je Pipita klasu protiv Sinsinatija, pokazao je da i dalje nije za staro gvožđe. Može da traje u ligi bez briga. Na petom ligaškom meču postigao je dva gola i zbirno stigao do brojke od četiri pogotka. Uz argentinskog napadača u listu strelaca upisoa se i Brik Šej.

Bio je Sinsinati tako blizu da izvuče remi, bod mu je otkinuo Iguain u 85. minutu, pa se Bareal i Haglund neće rado sećati svojih golova.


MLS

Nedelja

Sinsinati - Inter Majami 2:3 (0:2)

/Bareal 59, Haglund 83 - Šej 7, Iguain 38,85/

Nju Ingland - Kolambus 1:0 (0:0)

/Buksa 86/

Ponedeljak

Di Si Junajted - Orlando 0:1 (0:1)

/Perejra 7/

Sijetl - Los Anđeles FK 2:0 (0:0)

/Arega 57, Smit 73/



tagovi

MLSMLS ligaGonzalo IguainInter MajamiSinsinati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara