0
Ostali sportovi

FOTO: upssrb.iz.rs

SRPSKI SPORT PONOVO ZAVIJEN U CRNO: Nekadašnji šampion Srbije preminuo u 30. godini!

Objavljeno: 16.05.21 u 17:07

Bivši šampion Srbije u plivanju, Stefan Andonović, preminuo je iznenada u 30. godini života.

Ovu tragičnu vest objavilo je Udruženje plivačkih sudija Srbije koje je izjavilo saučešće porodici preminulog momka.

– Sa dubokim žaljenjem obaveštavamo javnost da nas je iznanada i prerano napustio naš Stefan Andonović, bivši reprezentativac Srbije u plivanju i istaknuti plivački sudija.

Stefan Andonović, rođen je 13.05.1991. godine u Beogradu, Republika Srbija. Bio je istaknuti član “Udruženja plivačkih sudija – SRB” i nacionalni plivački sudija Plivačkog saveza Srbije.

Ono što je Stefan postigao sa tek napunjenih 30 godina života, trajno svedoči o veličini gubitka koji je nenadoknadiv – navodi se u saopštenju.

Stefan je bio je kadetski, juniorski i apsolutni državni prvak na 200 m delfin stilom, kao i osvajač mnogobrojnih drugih medalja u raznim disciplinama na državnim prvenstvima i međunarodnim plivačkim takmičenjima.

Učestovao je na Evropskom festivalu mladih 2007. godine u Beogradu, juniorska Balkanijada 2007. godine Pitesti, Igrama jugoistočne Evrope 2008. godine u Solunu. Osvajač je bronzane medalje na Balkanskom prvenstvu u plivanju u Istambulu 2009. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter