Muškarac u Sisku došao na glasanje sa velikim brojem glasačkih listića

Na jednom biračkom mestu u Sisku bilo je prekinuto glasanje nakon što je muškarac, prema navodima svedoka, došao sa većim brojem glasačkih listića.
Muškarac u Sisku došao na glasanje sa velikim brojem glasačkih listića
Foto: Pixabay
Budući da je, narušavanjem javnog reda i mira izazvao incident, pozvana je i policija, koja je ubrzo intervenisala.
 
Kako je za Hinu potvrdio portparol Policijske uprave sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik, muškarac je doveden u prostorije policije na informativni razgovor, a glasanje je nastavljeno.
 
U Gradskoj izbornoj komisiji takođe je potvrđena dojava o incidentu, koji se dogodio oko 12 časova, na biračkom mestu u prostorijama Osnovne škole Viktorovac.
 
Prema navodima svedoka, muškarac je došao sa većim brojem glasačkih listića, što je izazvalo prepirke na biračkom mestu.
  • 9

    16.05.2021 20:32
    Tupan
    Taj pojma nema sa geografijom.Potpuno je promašio zemlju Tako se glasa u Srbiji ne i u drugim zemljama. I došao je peške ,kod nas takve najčešće dovoze automobilom ili dolaze organizovano ,a ne pojedinačno.
  • NS

    16.05.2021 18:23
    Kako je on planirao da pred izbornom komisijom stavi sve te listice u glasacku kutiju? Inteligencijo moja....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.