U udesu poginula pacijentkinja u kolima Hitne pomoći

Jedna žena poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se danas posle podne dogodila kod Svrljiga.
U udesu poginula pacijentkinja u kolima Hitne pomoći
Foto: 021.rs (arhiva)
Kako javlja RTS, nesreća se dogodila kada je u vozilo svrljiške Hitne pomoći, koje je prevozilo pacijenta, udario automobil marke "reno" niških registarskih oznaka.
 
Do udesa je došlo kod sela Vrelo, nešto posle 15 časova.
 
Poginula žena bila je pacijent u kolima Hitne pomoći, dok su četiri osobe povređene. 
 
Kako se saznaje u niškoj Hitnoj pomoći, muškarac koji je bio za volanom "renoa" i dve žene prebačeni su u Urgentni centar sa prelomima, dok je devetogodišnje dete sa površinskim povredama prebačeno na Dečju hiruršku kliniku. 
 
Novosti pišu da je među povređenima i ćerka poginule žene.
 
Vatrogasci su jedva uspeli da izvuku povređene iz vozila.
  • Novosadjanka u ITA

    19.05.2021 09:50
    Strasno
    U Italiji, i na Siciliji i na severu, sirene su tolko glasne da, da izvinite, i gluv bi ih cuo. Vozila hitne se cuju na kilometar, "lete" brzinom svetlosti. Kad idem ulicom tamo, "proletanje" vozila Hitne je tuzni spektakl. Sve i svi stanu, zaglusujuca buka sirene, (cuju ih i ovi kojima tresti muzika u autu), vozila zakoce/sklone se jer ako ne stanu, Hitna ce ih udariti. Cesto se setim RS i kako bi "obicne" vozace a bogami i pesake trebalo malo vise isprepadati, kako bi se bar prema vozilu Hitne odnosili s' najvecim postovanjem.
  • Marko

    19.05.2021 08:39
    Slucaj
    Tuzno.

    Situacija od juce. Kola hp skrecu, ja imam prednost. Vidim covek mase rukama. Pogledam, ukljucena rotacija. Iza sunce, nista zivo se ne vidi. Ne vidi se rotacija. Samo vidis da se nesto vrti. Inace, uvek se sklanjam i propustam rotaciju, to je pod obavezno.
  • Kiki

    18.05.2021 23:48
    Ajde ne lupajte. Ljudi se sklanjaju vozilima sa rotacijom. Milion puta video. Zakon jasno kaze da oni mogu da "krse" propise ako ne ugrozavaju saobracaj. Znaci, ako imas rotaciju ne znaci da smes da proletis kroz crveno. Usporis, vidis da li mozes i onda prodjes. Jasno je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija