0
Evropske lige

FOTO: Twitter Screenshot

KAKVA ŠTETA ZA LOKOMOTIVU I NIKOLIĆA: Spartak nakon velike drame stigao do Lige šampiona!

Objavljeno: 16.05.21 u 15:51

Pobeda nije bila dovoljna.

Da je fudbal jedan neverovatan sport, pokazala je i završnica ruskog prvenstva. Lokomotivi koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić, malo je nedostajalo da obezbedi učešće u Ligi šampiona.

Iako su u poslednjem kolu slavili protiv Urala minimalnim rezultatom, to nije bilo dovoljno. Problem je napravio Spartak iz Moskve koji je stigao zaostatak od 2:0 protiv Ahmata i tako uzeo bod (2:2) koji ih vodi u najjače evropsko takmičenje.

Marko Nikolić je pre nekoliko dana sa Lokomotivom osvojio i Kup Rusije. Iako nije uspeo da ih odvede u LŠ, uprava kluba mu je ponudila novi ugovor, koji bi rastao iz sezone u sezonu. On bi u najplaćenijoj godini po tom ugovoru zaradio oko 1,6 miliona evra.

Na drugoj strani, glasine koje su potresle ruski klub tiču se Galatasaraja. U medijima već danima kruži priča da su Turci ponudili ugovor Srbinu, dok je ono što im ide na ruku činjenica da će igrati u kvalifikacijama za LŠ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter