Broj kovid pacijenata u novosadskim bolnicama i dalje u padu

U bolnicama na teritoriji Grada Novog Sada trenutno se od korona virusa leči 176 osoba, a na respiratoru je 13 pacijenata, isto kao juče.

Izvor: mojnovisad.com

Nedelja, 16.05.2021.

10:45

Broj kovid pacijenata u novosadskim bolnicama i dalje u padu
Foto: Depositphotos/vilevi

U Kliničkom centru Vojvodine od infekcije Kovid-19 leči se 125 osoba, pet manje u odnosu na juče, dok je na mehaničkoj ventilaciji 10 obolelih, identično kao dan ranije.

U Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici nalazi se 51 kovid pacijent (53 juče), dok je na respiratoru troje obolelih, isto kao prethodnog dana, prenosi mojnovisad.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: