Pogodak Tea Ernandeza protiv Torina (© Reuters)
Pogodak Tea Ernandeza protiv Torina (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Milan raspucan, Lajpcig otvoren, Real neizvestan

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.05.21. | 11:03

Pročitajte nekoliko predloga za 16. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ITALIJA 1 | 12:30
Fiorentina - Napoli
ID: 5592748

Napoliju su bodovni potrebniji. Juri Ligu šampiona, u dobroj je formi, igra efikasan fudbal – devet golova u poslednja dva kola – ali Viola je nepredvidiva. I posebno opasna u Firenci. Na sve to valja imati na umu da je Dušan Vlahović u sjajnoj formi i da je tim sa stadiona „Armetio Franki“ neporažen na poslednjih pet utakmica. Golovi su bolji izbor od dvojke.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.92)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:00
Mainz - Dortmund
ID: 5593178

Trijumf u DFB kupu je spasao sezonu u takmičarskom smislu, plasman u Ligu šampiona bi je začinio u ekonomskom. Borusija ne sme da pogreši u Majncu, naročito ne posle kiksa Ajntrahta. Milioneri su dobili šest mečeva zaredom, a u Majncu su slavili na deset od poslednjih 12 gostovanja.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Vredi probati
ARGENTINA - LIGA KUP - PLAY OFF | 22:30
Boca Juniors - River Plate
ID: 5593040

Na strani Rivera je forma, kao u domaćem takmičenju, tako i u Kopa Libertadores, ali klub sa Monumentala je suočen sa kadrovskim problemima, pošto mu je čak 15 igrača zaraženo virusom korona, što automatski stavlja Boku u povoljniji položaj pred derbi četvrtfinala plej-ofa argentinskog prvenstva. Pritom, Boka je slavila na svakom od poslednjih pet mečeva na Bombonjeri, ali ni u januaru, ni u martu nije uspela da dobije velikog rivala na svom stadionu. Sad je red.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&3+ (2.7)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 18:30
Ath.Bilbao - Real Madrid
ID: 5592757

Zbog trke sa Atletikom i nedavnog slavlja nad Granadom, mnogi se se opredeliti za dvojku na San Mamesu. Oprez! Bilbao je nedavno tukao baš lidera Primere, pa iznenadio Sevilju na Pishuanu, u januaru je dobio i Barselonu i Real u Superkupu u razmaku od samo tri dana. A minule sezone, kad je kraljevski klub hitao ka titulu, na San Mamesu je slavio tesno, uz kontradiktorne sudijske odluke. Pripazite se.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Lille - Saint-Etienne
ID: 5593187

Prošlo je deset godina otkako je Lil prethodni put pokorio Francusku. Potrebno mu je da izdrži još dva kola i napraviće senzaciju veću nego 2011, jer su svi videli PSŽ na tronu. Doge igraju sigurno, efikasno i bez obzira što se Sent Etijen popravio njihov trijumf bi trebalo da bude sigurica.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 13:00
Lok.Moscow - Ural
ID: 5592615

Osvojio je Marko Nikolić Kup Rusije, cilj za ovu sezonu je ostvaren, ali takmičenje nije gotovo. U poslednjem kolu prvenstva srpski stručnjak ima šansu da doveze Lokomotivu do Lige šampiona. Za to mu je potrebna pobeda nad Uralom i slavlje Ahmata protiv Spartaka. S obzirom na pozitivan trenutak posle osvajanja trofeja nema sumnje da će prvi uslov na RŽD areni biti ispunjen.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3-5 (2.1)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Milan - Cagliari
ID: 5592766

U razmaku od samo tri dana Milan je dao deset golova u Torinu i samopouzdanje mu je veliko kao tamošnja katedrala. Bodovi su mu neophodni u trci za Ligu šampiona i bez obzira što Kaljariju gori pod nogama, ovo je jedan od zicera dana. Posebno ako se zna da su Rosoneri dobili svaka od prethodna četiri međusobna duela sa klubom sa Sardnije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 18:30
Atl.Madrid - Osasuna
ID: 5592751

Kad, ako ne sad? Dva velika boda viška ima Atletiko dva kola pre kraja Primere. Ako je savladao opasni Sosijedad, logično je očekivati da razoruža i nezainteresovanu Osasunu i primakne se trofeju. Možda ga i osvoji ako Real ne pobedi na San Mamesu. Kec nema alternativu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.43)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
RB Leipzig - Wolfsburg
ID: 5593183

Iako ih je izgubio, oba Lajpcigova duela sa Borusijom minulih dana bila su efikasna. U prvenstvu je poražen 2:3, u finalu Kupa Nemačke 1:4, a kako Volfzburg igra na gol više – samo jednom u prethodnih pet kola nije ušao u 3+, a triput je došlo GG3+ - realno je očekivati vatromet na Red bul areni.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.87)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara